MENU
Menu

2a emissió de bons

Audax Energía ha tancat la seva 2a emissió de bons amb gran acollida per part dels inversors i que ha suposat una sobredemanda del 135%. S'ha tancat l'emissió d'un bo Senior Unsecured per un import definitiu de 65.000.000 d'euros, a un termini de 5 anys, amb un cupó fix del 4,20%.

El programa, autoritzat amb data 31 de maig del 2017, ha estat de 100 milions d'euros, i la pretensió inicial d'Audax era emetre 50 milions d'euros. Tot i això, davant la gana inversora dels institucionals, tant nacionals com internacionals, la companyia ha accedit a incrementar l'import de l'emissió inicial fins als 65 milions d'euros. Es tracta de la major emissió pública de bons realitzada al MARF des de la seva inauguració el desembre del 2013.

En aquesta emissió, Audax ha comptat amb PKF ATTEST com a assessor registrat i l'assessorament legal de Garrigues. Bankinter i Beka Finance, assessorats per CMS Albiñana, han intervingut com a directors, estructuradors i col·locadors dels bons.

Aquesta emissió permetrà a la companyia refinançar el deute i diversificar les fonts de finançament. A finals de març, Audax va anunciar la presa de control del 72% de la comercialitzadora holandesa de llum i gas Main Energie. Aquesta companyia holandesa és de mida equivalent a Audax a Espanya i ja ocupa el quart lloc al rànquing del seu país. Aquesta operació impulsa el negoci del Grup al nord d'Europa i el dota d'un volum molt significatiu que us permetrà plantejar-se l'entrada en nous mercats en el futur.

El mes d'abril passat, l'agència de qualificació creditícia Axesor va millorar la qualificació d'Audax Energía SA, passant de qualificació BBB- amb Investment Grade de tendència estable a tendència positiva.

Audax Energía és present a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia i Holanda, i la seva internacionalització és un dels principals pilars del seu Pla Estratègic.

phone-handsetcrosschevron-down