MENU
Menu

Adquisició nova companyia a Itàlia

Audax Energía va iniciar la seva expansió a Itàlia el segon trimestre del 2014 mitjançant l'adquisició de l'empresa Big Energia. Aquesta companyia ubicada a prop de Torí comptava amb uns 2.000 clients i després d'implantar a Itàlia el model de negoci i comercialització propis d'Audax Energia s'ha aconseguit duplicar el nombre de clients el 2015.

El coneixement i experiència adquirits al mercat italià durant aquest temps han permès a Audax Energia tancar aquest mes de juliol la compra d'una segona companyia: la comercialitzadora Compagnia Energetica Italiana, ubicada a Milà. Aquesta operació ha aportat a Audax Energia una cartera de 23.000 nous clients, principalment llars i petites empreses, multiplicant per 5 el nombre actual de clients a Itàlia i amb previsions de tancar el 2015 amb un total de 35.000 clients.

Energia de Km0
Un dels valors diferencials de la companyia Compagnia Energetica Italiana són les seves 57 oficines que operen com a punts de servei. L'objectiu d'Audax Energía és potenciar-los i oferir un servei proper i una atenció al client directe i personal. Aquests punts de servei estan repartits per tot el territori italià, especialment en nuclis de població petits i mitjans, oferint la proximitat i el servei que les grans companyies no presten en aquestes àrees. Són oficines que permeten als veïns poder informar-se, solucionar dubtes o rebre assessorament personalitzat des de l'oficina del seu mateix poble o ciutat, és a dir, un servei de Km0.
Audax Energía pretén continuar expandint-se mitjançant aquest model de proximitat i no descarta noves implantacions a curt termini. L´objectiu és aportar un valor diferencial al subministrament de llum i oferir un servei d´atenció al client de qualitat, gestionat per una persona de la mateixa població que entén les inquietuds dels veïns, aconseguint crear una relació de confiança amb el seu entorn.

phone-handsetcrosschevron-down