MENU
Menu

Audax aconsegueix l'aprovació per àmplia majoria de tots els acords a la seva assemblea de bonistes

- La majoria propera al 100% a les tres assemblees posen de manifest el suport dels bonistes a la gestió de la companyia.
- La companyia aconsegueix les dispenses requerides als bonistes per posar en marxa una operació potencial de subministrament estructurat d'energia a través d'un soci estratègic (Market Access).
- A més, s'aprova la dispensa puntual del compliment de la ràtio d'endeutament per a l'exercici 2022.

 

29 DE NOVEMBRE DE 2022.– Ahir, Audax Renovables (ADX.MC) va celebrar l'Assemblea General del Sindicat de Bonistes de l'Emissió de “Bons Senior No Garantits Audax 2018” (ISIN ES0305039028), la corresponent a la Segona Emissió i de la tercera Emissió de Bons sota el Programa denominat “EUR 400,000,000 Senior Unsecured Notes Programme Audax Renovables, SA 2020” (ISIN ES0236463008) i la corresponent a l'Emissió dels Bons Verds Convertibles (ISIN XS2263652 les que han estat aprovades per una àmplia majoria tots els acords presentats a votació. 

Els punts aprovats per una majoria propera al 100% a les tres assemblees celebrades a primera convocatòria incloïen una sèrie d'acords emmarcats tant en una potencial operació de subministrament estructurat de gas, electricitat i altres productes a través d'un soci estratègic (Market Access), així com lautorització per a la dispensa puntual del compliment de la ràtio dendeutament per a lexercici 2022.

Amb el consentiment majoritari als punts sotmesos a votació es posa de manifest el suport dels bonistes en la gestió de la companyia, ja que en cas de donar-se una potencial operació de “market access” brindarà a Audax un avantatge competitiu en una conjuntura de mercat complexa, reduint les necessitats de circulant i alliberant alhora un nivell rellevant de caixa continuant així l'estratègia d'Audax de reduir el seu nivell d'endeutament.

Per dur a terme la preparació de les tres assemblees esmentades Audax ha comptat amb l'assessorament de firmes de primer nivell com és el cas de Garrigues i Alantra.

Per a més informació:

Roman

Ginés Cañabate
g.canabate@romanrm.com | (+34) 649 214 470

Patricia González
p.gonzalez@romanrm.com | (+34) 915 915 500

Sobre Audax Renovables

Fundat l'any 2000, Audax Renovables és un grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% renovable i gas a clients de set països europeus. Actualment, compta amb una cartera de parcs eòlics i fotovoltaics a Espanya, Portugal, Itàlia, França, Polònia i Panamà en operació, en construcció i en diferents fases de desenvolupament que puja a 2.536 MW. En la seva activitat de comercialització, el grup presidit per José Elías Navarro proveeix d'energia renovable i gas més de 396 mil clients a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, i lidera el segment pime a Espanya. Audax va començar a cotitzar al mercat secundari espanyol el 2003, i el 2007 va fer el salt al mercat continu, en què va passar a formar part de l'índex IBEX SMALL CAP ® el març del 2020. En els 9 primers mesos del 2022 la seva facturació va assolir 2.033 milions d'euros, i compta amb un equip de més de 800 professionals.

phone-handsetcrosschevron-down