MENU
Menu

Audax Renovables aconsegueix l'autorització de construcció del seu projecte Los Arenales

La societat obté l'autorització administrativa i de construcció de Los Arenales el que li permet iniciar la construcció les properes setmanes.

Audax Renovables (ADX.MC), el grup energètic que integra els negocis de generació i comercialització d'electricitat 100% renovable i gas, continua impulsant la seva activitat de generació a través dels diferents projectes de generació que formen el seu portfoli.

Seguint amb el compromís de mantenir informat al mercat permanentment sobre els avenços de l'estat dels projectes incorporats en un exercici de transparència continuat, i en relació amb el projecte Los Arenales del qual va informar el Grup de la seva adquisició el passat 14 de gener, situat a la localitat de Polán (província de Toledo) amb una potència de 5 MWp, la Societat es congratula a comunicar l'obtenció de l'autorització administrativa prèvia i de construcció per part de les autoritats competents.

Un cop ja obtinguda la llicència de construcció, la Societat iniciarà immediatament els tràmits per procedir a l'inici de la construcció, assegurant-ne l'acompanyament amb contractistes de primer nivell que compleixen amb alts estàndards de qualitat, tenint en avançat procés de tancament els contractes de subministrament i construcció sota la modalitat EPC (clau en mà) amb la societat Sequoia Renewables.

Al llarg de les properes setmanes, el Grup continuarà informant puntualment el mercat sobre l'evolució en els avenços dels projectes que formen la seva cartera, per tal de mantenir permanentment informat el mercat i els seus inversors.

Aquests projectes segueixen emmarcats dins de l'estratègia del Grup Audax Renovables d'augmentar la seva cartera de generació 100% renovable, i per això està centrat en el tancament d'altres acords de compra amb l'objectiu de subministrar als clients energia d'origen renovable produïda en les pròpies plantes.

 

Sobre Audax Renovables 
 
El Grup és el resultat de la fusió per absorció entre Audax Renovables, SA i la seva matriu, Audax Energía, SA, donant lloc a un grup energètic les activitats del qual se centren en la producció d'energia 100% renovable, així com en el subministrament d'electricitat 100% renovable i gas.
Fundada l'any 2000, l'any 2003 Audax Renovables comença a cotitzar al mercat secundari de la Borsa de Barcelona i l'any 2007 s'inclou la seva cotització al SIBE de la borsa de Madrid. Actualment, cotitza al Mercat Continu espanyol sota la denominació (ticker) ADX.MC, havent-se incorporat a l'índex IBEX SMALL CAP® el 23 de març de 2020. Som el Grup energètic líder en el segment PIME a Espanya, garantint un subministrament eficient de l'energia comercialitzada a través d'un procés d'integració vertical amb l'activitat de generació renovable, amb una posició financera sòlida, i preparat per encapçalar la transició energètica al mercat europeu.
El Grup gestiona una cartera de projectes de generació en operació de 91 MW a parcs eòlics a Espanya, França i Polònia. Addicionalment, té 66 MW eòlics en construcció a Panamà. Així mateix, compta amb una cartera de projectes fotovoltaics en construcció de 60 MWp i compta amb un portfoli fotovoltaic de 2.281 MWp en diferents fases de desenvolupament ubicat a Espanya, Portugal i Itàlia. 

Audax Renovables, en la seva activitat de comercialització d'electricitat 100% renovable i gas, és present a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, sumant més de 515 mil clients i 15 TWh subministrats el 2020.

Per a més informació visiteu www.audaxrenovables.com / www.audaxrenovables.es

Descarregar la notícia en pdf
 

phone-handsetcrosschevron-down