MENU
Menu

Audax Renovables arriba a un acord amb el Grup Sidecu per subministrar electricitat 100% d'origen renovable  

La companyia subministrarà 20.000.000 kWh anuals perquè 250.000 persones puguin desenvolupar les seves activitats de lleure i esport als 32 centres de fitness del Grup Sidecu repartits per tota la geografia espanyola.

Audax Renovables (ADX.MC), grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% d'origen renovable i gas a clients de 7 països, subministrarà 20.000.000 de kWh anuals d'electricitat 100% d'origen renovable als centres esportius Supera 24h del Grup Sidecu, líder al sector fitness. Un subministrament imprescindible perquè els 32 centres esportius repartits per tot Espanya puguin desenvolupar la seva activitat per als més de 250.000 usuaris. 

Es tracta d'un acord que combina un producte indexat al mercat espot amb un PPA (Power Purchase Agreement) a llarg termini i que reforça l'aposta renovable del Grup Sidecu, l'estratègia sostenible del qual s'afiança en aliar-se amb Audax Renovables, generadora i comercialitzadora d'energia 100% d´origen renovable.

Davant l'actual situació volàtil dels mercats energètics, cada vegada són més els grans consumidors elèctrics que aposten per acords a llarg termini. Aquests acords ofereixen als consumidors una estabilitat energètica durant els propers anys.

Audax Renovables compta amb àmplia trajectòria com un dels operadors energètics més actius d'Espanya, comercialitzant tant grans consumidors del sector privat, administracions públiques, pimes, com residencials.

 

Sobre Audax Renovables

Fundat a l'any 2000, Audax Renovables és un grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% d'origen renovable i gas a clients de set països europeus. Actualment, compta amb una cartera de parcs eòlics i fotovoltaics a Espanya, Portugal, Itàlia, França, Polònia i Panamà en operació, en construcció i en diferents fases de desenvolupament que puja a 2.536 MW. En la seva activitat de comercialització, el grup presidit per José Elías Navarro proveeix d'energia renovable i gas més de 518 mil clients a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, i lidera el segment pime a Espanya. Audax va començar a cotitzar al mercat secundari espanyol el 2003, i el 2007 va fer el salt al mercat continu, en què va passar a formar part de l'índex IBEX SMALL CAP ® el març del 2020. El 2021 la seva facturació va arribar als 1.690 milions d'euros , i compta amb un equip de més de 800 professionals.
 

phone-handsetcrosschevron-down