MENU
Menu

Audax amplia el programa de pagarés

El fort creixement de la companyia li ha permès doblar el negoci a Espanya els últims 2 anys fins a assolir els 695 milions d'euros de facturació

Audax Renovables, les activitats del qual se centren en la generació d'electricitat 100% renovable i en la comercialització d'energia elèctrica i gas, ha experimentat una de les taxes de creixement més grans en el mercat energètic nacional. Aquest desenvolupament es deu en gran part a la forta penetració al segment pime on Audax se situa com el quart comercialitzador a nivell nacional i es consolida com una alternativa a les elèctriques tradicionals. Aquesta progressió li ha permès doblar el negoci a Espanya els últims 2 anys fins a assolir els 695 milions d'euros.

Per continuar impulsant el creixement de la companyia Audax , amb data 13 de febrer del 2019, ha ampliat el programa de pagarés per un import màxim de 75 milions d'euros, amb terminis d'amortització de fins a 24 mesos. Aquest programa és la continuació del que Audax manté vigent i ha estat registrat al Mercat Alternatiu de Renda Fixa (MARF) sota la denominació de “Programa de Pagarés Audax 2019”. Del total del programa de pagarés, Audax Renovables actualment té disposat un 80% del límit autoritzat.

Per a aquest projecte Audax compta amb Bankinter, Banc Sabadell, Banco Santander i Beka Finance SV com a entitats col·locadores. D'altra banda, l'assessor registrat designat per a l'operació és PKF Attest Servicios Empresariales, SL i l'agent de pagaments és Beka Finance, Sociedad de Valores, SA

La sòlida posició financera de la companyia us permetrà afrontar nous projectes i impulsar-ne el creixement, tant a nivell nacional com internacional, aprofitant les sinergies de la integració vertical de les activitats de comercialització i generació d'energies renovables. Audax confia continuar comptant amb la confiança dels inversors gràcies a les seves previsions de creixement ia la seva estabilitat financera.

phone-handsetcrosschevron-down