MENU
Menu

Audax compra nous projectes fotovoltaics

La societat adquireix dos projectes fotovoltaics de 10MWp a la província de Toledo

Audax Renovables (ADX.MC), el grup energètic que integra els negocis de generació i comercialització d'electricitat 100% renovable i gas, segueix la seva estratègia d'impulsar sense parar els seus projectes de generació d'energia renovable. 

La societat ha adquirit dos projectes fotovoltaics a les localitats de Polán i Los Navalmorales, tots dos situats a la província de Toledo, de 5MWp cadascun. Els projectes esmentats s'han adquirit a Energy Pool, la mateixa contrapart que va desenvolupar els diferents projectes fotovoltaics del Grup a les províncies de Guadalajara i Toledo que actualment es troben en construcció.

Concretament, es tracta dels projectes denominats Los Arenales, a la localitat de Polán, de 5MWp, i El Toconal, a la localitat dels Navalmorales, també de 5MWp, i ampliables aquests últims fins a un 10% addicional. Tots dos projectes comptaran amb la instal·lació conjunta d'aproximadament 30.000 panells solars, que produiran 16 GWh a l'any d'energia, cosa que equival al consum anual de més de 4.600 llars.

El Grup continua impulsant la seva aposta per les instal·lacions de generació d'energia renovable, i aquestes instal·lacions són la continuació d'altres successives que, a hores d'ara, s'estan construint a la mateixa província de Toledo i Guadalajara.

Audax Renovables aposta des de fa anys pel desenvolupament de les energies renovables per aconseguir una transició energètica sostenible, en concordança amb el gir que impulsa la Unió Europea, i per continuar generant ocupació i creixement de qualitat. Fa tan sols unes setmanes que es van iniciar les obres d'altres projectes fotovoltaics a les províncies de Guadalajara, Toledo i Huelva. 

Per a la construcció d'ambdós projectes, en estat Ready to Built a causa de l'avançat estat de tramitació dels permisos referits a aquests, i que per tant aquests treballs de construcció s'iniciaran ben aviat, el Grup s'assegura l'acompanyament amb contractistes de primer nivell que compleixen amb alts estàndards de qualitat, i té en avançat procés de tancament els contractes de subministrament i construcció sota la modalitat EPC (clau a mà).  

En part, tots dos projectes s'han adquirit, gràcies als fons obtinguts de la segona emissió de bons verds que va fer Audax Renovables fa poques setmanes i que puja a un import de 200 milions d'euros ia l'emissió de bons verds convertibles eventualment en accions per import de 125 milions deuros. La resta es finançarà amb recursos propis.

Aquests projectes segueixen emmarcats dins de l'estratègia del Grup Audax Renovables d'augmentar la seva cartera de generació 100% renovable, i per això està centrat en el tancament d'altres acords de compra amb l'objectiu de subministrar als clients energia d'origen renovable produïda en les pròpies plantes.

Sobre Audax Renovables 
 
El Grup és el resultat de la fusió per absorció entre Audax Renovables, SA i la seva matriu, Audax Energía, SA, donant lloc a un grup energètic les activitats del qual se centren en la producció d'energia 100% renovable, així com en el subministrament d'electricitat 100% renovable i gas.
 
Fundada l'any 2000, l'any 2003 Audax Renovables comença a cotitzar al mercat secundari de la Borsa de Barcelona i l'any 2007 s'inclou la seva cotització al SIBE de la borsa de Madrid. Actualment, cotitza al Mercat Continu espanyol sota la denominació (ticker) ADX.MC, i s'ha incorporat a l'índex IBEX SMALL CAP® el 23 de març de 2020.

Som el Grup energètic líder en el segment PIME a Espanya, garantint un subministrament eficient de l'energia comercialitzada a través d'un procés d'integració vertical amb l'activitat de generació renovable, amb una sòlida posició financera, i preparat per encapçalar la transició energètica mercat europeu.
 
El Grup gestiona una cartera de projectes de generació en explotació de 91 MW a Espanya, França i Polònia a parcs eòlics. A més, compta amb una cartera de projectes fotovoltaics de 320 MW a Espanya, 15 MW dels quals entraran en operació les properes setmanes, mentre que 40 MW més estan actualment en construcció. Així mateix, el Grup compta també amb un projecte eòlic en construcció a Panamà de 66 MW.

Audax Renovables, en la seva activitat de comercialització d'electricitat 100% renovable i gas, és present a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, sumant més de 515 mil clients i 15 TWh subministrats el 2020.

Per a més informació visiteu www.audaxrenovables.com / www.audaxrenovables.es

 

Descarregar en pdf

phone-handsetcrosschevron-down