MENU
Menu

Audax Energia a Alemanya

La comercialitzadora d'energia elèctrica Audax Energía, després de la seva entrada i consolidació als mercats portuguès i italià, decideix continuar expandint-se internacionalment amb l'entrada a Alemanya.

Des d'aquest mes de gener Audax Energía és present al mercat alemany on ha obert una filial, Audax Energie GmbH, amb seu a Hoyerswerda, població situada a uns 160 km de Berlín. La companyia comercialitzarà energia elèctrica mitjançant una xarxa comercial pròpia i preveu assolir una facturació d'1,5 milions d'euros a finals del 2015.

Audax Energía afirma que desenvoluparà productes adequats a les necessitats i particularitats del mercat alemany i disposarà d'unes tarifes molt competitives amb què els seus clients aconseguiran un estalvi en la factura de la llum.
Això permetrà a la comercialitzadora introduir-se en un dels principals mercats energètics de la Unió Europea, amb més de 3 milions de pimes, que és principalment el tipus de client al qual va dirigit Audax Energia.

Audax Energía es va implantar a Portugal el 2013 i actualment ja és la 8a comercialitzadora del mercat elèctric portuguès. El primer semestre del 2014 va entrar al mercat italià mitjançant l'adquisició d'una empresa i quadruplicant-ne la facturació dins el mateix any.
Audax Energía es proposa continuar creixent internacionalment amb l'entrada a altres països de la Unió Europea i valorant-ne la possible entrada a Sud-amèrica.

La innovació i expansió constant d'Audax Energia li ha permès situar-se a la 9a posició al mercat elèctric espanyol amb més de 47.500 clients i duplicar el 2014 la facturació respecte a l'any anterior, superant els 320 milions d'euros al tancament del 2014.

phone-handsetcrosschevron-down