MENU
Menu

Audax Energia adquireix el 100% de la polonesa Deltis

Audax Energia va entrar al mercat energètic polonès el juliol del 2016 amb l'adquisició del 51% de Deltis Energia, companyia ubicada a Varsòvia, que comptava amb més de 2.000 clients al mercat polonès i subministrava llum a empreses i clients domèstics.
La compra del 49% restant, signada el 28 de febrer de 2018 a Varsòvia, permetrà a Audax Energia consolidar-se i potenciar el seu desenvolupament a Polònia, un país amb un nombre d'habitants molt similar a l'espanyol, amb ràtios de creixement elevades i un mercat potencial de més de 1.800.000 empreses i 14 milions de llars.
Des del 2016 Audax Energía ha implantat a Polònia el model de negoci i comercialització que ja li ha permès créixer amb èxit a altres països com Portugal, Itàlia, Alemanya i Holanda. Arran de la millora dels processos i del model de comercialització Audax Energía Polònia ha aconseguit en tan sols 2 anys triplicar el nombre de clients, aconseguint superar els 6.600 subministraments actius amb previsió de finalitzar el 2018 amb més de 10.000 clients actius.
Un altre dels factors que han contribuït al creixement ha estat l'obertura d'una nova línia de negoci: la comercialització de gas natural en clients domèstics i empreses en un mercat amb un elevat consum energètic. Actualment el volum de gas subministrat als clients a Polònia ja és equivalent al de llum.
La implantació de noves eines seguint el model del Grup Audax li ha permès créixer de manera més eficient. La companyia preveu tancar el 2018 amb una facturació de més de 32 milions PLN, fet que suposa un increment del 68% respecte al 2017.
Audax Energía Polònia està dirigida per Sheila López, una persona amb una dilatada trajectòria dins del Grup Audax i que ha liderat de manera molt competent el projecte a Polònia des del 2016.
Audax Energía té com a objectiu continuar expandint-se internacionalment amb l'entrada a altres països de la Unió Europea i Llatinoamèrica.

phone-handsetcrosschevron-down