MENU
Menu

Audax Energia aplaudeix la reforma elèctrica

La nova reforma elèctrica proposada, principalment dirigida a reduir els preus del pool ia fomentar les energies renovables, millorarà la competitivitat de les comercialitzadores, en reduir els costos d'adquisició de l'energia.

La integració vertical del Grup Audax li proporciona una posició favorable davant de la reforma elèctrica gràcies a les sinergies derivades de la combinació de les activitats de comercialització i de generació, convertint el Grup Audax en un dels actors més afavorits per la reforma. A nivell de comercialització, Audax Energía - empresa comercialitzadora de llum i gas present a 6 països - es beneficiarà de la reducció de costos d'adquisició de l'energia, millorant-ne la competitivitat i la rendibilitat. A nivell de generació, Audax Renovables – companyia cotitzada dedicada a la generació d'energia 100% renovable i present a 4 països – es beneficiarà de l'impuls que la reforma elèctrica donarà a la generació d'energia renovable.

Actualment Audax Energía comercialitza 10 vegades més energia de la que genera la seva divisió de generació renovable, per tant la baixada del pool és una notícia positiva per al grup.
El procés de fusió entre Audax Energia i la cotitzada Audax Renovables avança segons el calendari previst i suposarà el naixement d´un gran grup energètic molt més fort i sòlid, donant lloc a un gran projecte empresarial que uneix la generació d´energia elèctrica 100% renovable i la comercialització de llum i gas per tal de potenciar el creixement i emprendre nous projectes.

La derogació recent de l'anomenat “impost al sol” també ha enfortit la tasca del departament d'Autoconsum dins del Grup Audax. Entre els nous projectes del Grup Audax cal destacar la forta aposta per l'Autoconsum que ha realitzat la companyia en els darrers mesos, sent una de les comercialitzadores pioneres en aquest sector. Audax té com a objectiu aconseguir una posició de lideratge en el foment de l'autoconsum, objectiu que sens dubte ha estat reafirmat gràcies a la reforma elèctrica.
El Grup Audax té presència a 8 països, Espanya, Portugal, França, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Panamà i compta a nivell europeu amb més de 305.000 clients, principalment del segment PIME.

phone-handsetcrosschevron-down