MENU
Menu

Audax Energia entra a Holanda

MAIN Energie és una comercialitzadora independent, centrada al mercat de pimes i al segment immobiliari, que compta amb més de 60.000 clients d'electricitat i gas al mercat holandès i amb unes estratègies comercials i uns objectius de negoci molt similars als d'Audax Energia. Aquesta adquisició s'engloba al Pla Estratègic d'Audax Energia per a la creació d'un grup energètic a nivell europeu, ja present a Espanya, Portugal, Itàlia, Polònia, Alemanya i ara Holanda.

L'objectiu d'Audax Energía és reforçar les sinergies entre les dues empreses, beneficiar-se dels avantatges competitius que aporta MAIN Energie i que sigui la plataforma que lideri el creixement del grup al nord d'Europa.

Aquesta operació permetrà a Audax Energia implantar-se en un mercat potencial de més de 850.000 empreses –tipus de client al qual també s'adreça principalment Audax Energia– a través d'una companyia amb una estratègia clarament enfocada al B2B.

Els principals factors que han portat Audax Energia a apostar per MAIN Energie són (i) la seva fortalesa tecnològica i la seva aposta constant per la innovació; (ii) la professionalitat del seu equip gestor i la seva visió de negoci clarament enfocada al client; i (iii) la capacitat demostrada de MAIN Energie de créixer en els darrers anys en un entorn de mercat molt competitiu.

Segons l'equip directiu de MAIN Energie: “Estem encantats amb el nostre nou soci espanyol i esperem contribuir al desenvolupament futur del negoci, incloent-hi el creixement internacional. Creiem que l'intercanvi de tecnologies i coneixements entre les nostres dues companyies ens permetrà millorar encara més la qualitat dels nostres serveis als nostres clients a llarg termini.”

Segons Parcom Capital: “Juntament amb l'equip directiu de MAIN, hem estat capaços d'incrementar el focus de la companyia al segment de valor afegit de B2B i d'ampliar la seva oferta de productes i serveis innovadors al mercat energètic holandès. Creiem que Audax és un soci estratègic ideal per a MAIN Energie, per la similitud del seu posicionament de mercat i per l'ambició de creixement internacional d'Audax.”

ING ha actuat com a assessor financer d'Audax Energia en aquesta operació.

Audax Energía, de capital nacional 100%, assegura que la internacionalització és un dels pilars del seu Pla Estratègic. Al tancament del passat any 2016, el 30% de la facturació d'Audax Energia ja procedeix de les filials internacions ubicades a Portugal, Itàlia, Alemanya i Polònia. I la previsió per al 2017 és incrementar aquest percentatge i situar-lo per sobre del 40%.

Audax Energía té com a objectiu continuar expandint-se internacionalment en altres països a Europa i Llatinoamèrica.

phone-handsetcrosschevron-down