MENU
Menu

AUDAX ENERGIA guanya el concurs públic

Audax Energía, un dels principals operadors del sector energètic nacional, ha guanyat el concurs públic convocat per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per subministrar electricitat a les instal·lacions.
Audax Energía ha estat la companyia energètica que ha presentat la millor oferta i s'ha adjudicat en conseqüència la totalitat del contracte. Es tracta d'un acord per subministrar un total de 17.000.000 de KWh a l'any d'energia elèctrica a les emissores i canals de televisió de la CCMA, entre les quals destaquen TV3 o Catalunya Ràdio.
Al concurs públic també s'han presentat altres comercialitzadores com Endesa, Naturgy, Nexus Energia o Aura Energia, però finalment ha estat Audax Energia la que ha estat escollida guanyadora i serà la que subministrarà l'electricitat als edificis de la Corporació. Per triar el guanyador, entre molts requeriments, s'ha valorat molt positivament que Audax pugui garantir que tota l'energia subministrada sigui d'origen renovable. El grup Audax està enfocat a les energies renovables i compta amb 5 parcs eòlics propis que produeixen energia 100% d'origen renovable.
El contracte de subministrament s'iniciarà el proper 1 de gener del 2019 i té una durada inicial d'un any amb opció de pròrroga, per la qual cosa es podria estendre per un període de 2 anys, cosa que suposaria superar els 4 milions d'euros.
Addicionalment, Audax treballarà activament per avaluar les capacitats contractades de cadascun dels subministraments elèctrics amb l'objectiu de proposar millores que es vegin traduïdes en la reducció dels costos energètics.

phone-handsetcrosschevron-down