MENU
Menu

Audax Energía tanca la seva 3a emissió de bons

Audax Energía, comercialitzadora de llum i gas, ha tancat la seva 3a emissió de bons amb gran acollida per part dels inversors ja que ha cobert el 100% de les emissions. S'ha tancat l'emissió d'un bo Senior Unsecured per un import definitiu de 35.000.000 d'euros, a un termini de 5 anys.

L'operació ha suscitat un gran interès entre els bonistes gràcies a la bona evolució de la companyia des dels seus inicis. S'ha ofert als bonistes del 2014 l'opció de prorrogar el bo així com també s'han donat entrada a nous inversors.

Amb aquesta reeixida operació Audax aconsegueix estabilitat financera durant els propers tres anys, ja que el primer venciment de bons no serà fins al 2022. La referida emissió permetrà a la companyia reestructurar el seu deute, diversificar les seves fonts de finançament i poder emprendre nous reptes i projectes de futur per continuar creixent.

Aquesta operació confirma la confiança dels inversors a Audax Energia, especialment de cara a la recentment anunciada fusió amb la cotitzada Audax Renovables, que es produirà durant el primer trimestre del 2019. La companyia resultant impulsarà el seu creixement i rendibilitat gràcies a les sinergies de la integració vertical de les activitats de comercialització i generació denergies renovables.

En aquesta emissió, Audax ha comptat amb PKF ATTEST com a assessor registrat, amb l'assessorament legal de Garrigues, amb l'assessorament financer E&Y i com a col·locadors a Beka Finance i Ever Capital.

El grup que presideix Jose Elias segueix apostant per les energies renovables: actualment gestiona el desenvolupament d'una cartera d'aproximadament 1.500 MWh en tecnologia fotovoltaica i treballa en la negociació d'acords bilaterals de compra d'energia a llarg termini: PPA (acrònim de Power Purchase Agreement).

El mes de maig passat, l'agència de qualificació creditícia Axesor va ratificar Audax Energia la qualificació creditícia BBB- amb tendència estable després d'estudiar les últimes operacions de la companyia, com ara l'aliança estratègica amb la comercialitzadora Unielèctrica.

El Grup Audax té presència a 8 països, Espanya, Portugal, França, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Panamà i compta a nivell europeu amb més de 305.000 clients, principalment del segment PIME.

phone-handsetcrosschevron-down