MENU
Menu

Audax entra a Polònia

Deltis Energia, ubicada a Varsòvia, la capital del país, ja compta amb més de 2.000 clients al mercat polonès i subministra llum i gas a empreses, grans companyies i clients domèstics.

L'objectiu d'Audax Energia a Polònia és implantar el model de negoci i de comercialització aplicats amb gran èxit a Espanya, Portugal, Itàlia i Alemanya per multiplicar per 4 la facturació actual de Deltis Energia i triplicar el nombre de clients el proper any.

Aquesta operació permetrà a Audax Energia introduir-se en un mercat en expansió amb un nombre d'habitants molt similar a l'espanyol i amb un mercat potencial de més de 1.800.000 empreses, un 99.8% de les quals són pimes, que és principalment el tipus de client a qui va dirigit Audax Energía.

Amb vocació de creixement internacional

La internacionalització és un dels pilars del pla estratègic d'Audax Energía. Es preveu que al tancament de l'any 2016 el 30% de la facturació d'Audax Energia procedirà de les filials internacionals ubicades a Portugal, Itàlia, Alemanya i Polònia. La previsió per al 2017 és incrementar aquest percentatge fins a assolir el 40%.

La companyia va iniciar la seva expansió internacional a Portugal i en només 2 anys ha aconseguit assolir la 7a posició i consolidar la seva quota al mercat energètic lusità, comercialitzant llum i gas. Audax Energia ha estat pionera en la introducció de la Tarifa Indexada a Portugal, producte fins aleshores gairebé inexistent al mercat.

L'entrada a Itàlia es va produir el 2014 mitjançant la compra de l'empresa Big Energia i el 2015 va aconseguir un creixement exponencial amb l'adquisició de la divisió domèstica de la comercialitzadora CEI, Compagnia Energetica Italiana, sumant 21.000 clients i consolidant la presència en un mercat molt competitiu. Un dels valors diferencials de la companyia a Itàlia són les seves 57 oficines que operen com a punts de servei de proximitat.

Alemanya ha estat una aposta clau per entrar a un dels principals mercats energètics de la Unió Europea. Al gener del 2015 es va crear Audax Energie GmbH i s'està treballant a implantar al país l'estratègia comercial pròpia de la companyia amb importants previsions de creixement al tancament d'aquest any.

Audax Energía té com a objectiu continuar expandint-se internacionalment amb l'entrada a curt termini a 2 països més de la Unió Europea i Llatinoamèrica.

phone-handsetcrosschevron-down