MENU
Menu

Audax Renovables guanya el concurs per subministrar electricitat 100% d'origen renovable a MERCAMADRID

La cotitzada Audax Renovables, un dels principals operadors del sector energètic nacional, ha guanyat el concurs públic convocat per la Unitat Alimentària de MERCAMADRID per subministrar l'electricitat a la totalitat dels 25 punts de subministrament. 

Audax Renovables ha estat la companyia energètica que ha presentat la millor oferta i s'ha adjudicat en conseqüència la totalitat del contracte a mercat lliure. Es tracta d´un acord per subministrar en un sol any més de 3.000.000 KWh d´electricitat d´origen 100% renovable perquè MERCAMADRID pugui desenvolupar la seva activitat.

MERCAMADRID és la plataforma més gran de distribució, comercialització, transformació i logística d'aliments frescos d'Espanya i és una de les unitats alimentàries referents al panorama internacional.

Davant l'actual situació de volatilitat dels mercats energètics i la corresponent dificultat per fixar un pressupost base per a la licitació, les administracions públiques cada vegada més estan seleccionant fórmules en modalitats indexades al mercat espot, fet que contribueix a fer que els concursos no quedin deserts. 

Aquest ha estat el cas de MERCAMADRID, que ha optat per un producte indexat al mercat majorista OMIE. I en conseqüència AUDAX RENOVABLES subministrarà la totalitat de la demanda d'electricitat abastint-se horàriament de l'energia en aquest mercat.

Audax Renovables ha adquirit el compromís de certificar la totalitat de l'energia lliurada a MERCAMADRID com a energia d'origen 100% renovable, cosa que s'alinea amb el posicionament i l'estratègia del grup energètic.

Audax Renovables, grup que centra la seva activitat en la generació i comercialització d'energia 100% renovable, fa temps que se situa com un dels operadors energètics més actius d'Espanya, comercialitza tant grans consumidors del sector privat, administracions públiques, pimes i clients domèstics. 

Sobre Audax Renovables
Fundat l'any 2000, Audax Renovables és un grup energètic espanyol integrat verticalment que genera energia 100% renovable i subministra electricitat i gas a clients de set països europeus. Actualment, compta amb una cartera de parcs eòlics i fotovoltaics a Espanya, Portugal, Itàlia, França, Polònia i Panamà en operació, en construcció i en diferents fases de desenvolupament que puja a 2.524 MW. En la seva activitat de comercialització, el grup presidit per José Elías Navarro proveeix d'energia renovable i gas més de 544.000 clients a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, i lidera el segment pime a Iberia. Audax va començar a cotitzar al mercat secundari espanyol el 2003, i el 2007 va fer el salt al mercat continu, en què va passar a formar part de l'índex IBEX SMALL CAP ® el març de 2020. Actualment, la seva capitalització borsària supera els 600 milions de euros, i compta amb un equip de més de 800 professionals.

Per a més informació, visiteu www.audaxrenovables.com / www.audaxrenovables.es 
 

phone-handsetcrosschevron-down