MENU
Menu

Audax Renovables guanya el concurs públic per subministrar gas natural al Parc Científic de Madrid 

Audax Renovables subministrarà prop de 1.000.000 de KWh de gas natural en un any.

La institució científica ha optat per un producte de gas indexat al TTF (Title Transfer Facility).

 

Audax Renovables (ADX.MC), grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% d'origen renovable i gas a clients de 7 països, ha guanyat el concurs públic per subministrar gas natural al Parc Científic de Madrid durant un any. 

Així, Audax Renovables ha estat la companyia energètica que ha presentat la millor oferta i s'ha adjudicat el contracte per subministrar prop de 1.000.000 de KWh de gas natural en un sol any, subministrament imprescindible perquè el Parc Científic de Madrid pugui desenvolupar la seva activitat.
Davant l'actual situació de volatilitat dels mercats energètics i la dificultat corresponent a fixar un pressupost base per a la licitació, són cada vegada més les administracions públiques que opten per fórmules de contractació en modalitats indexades al mercat espot. Aquest ha estat el cas del Parc Científic de Madrid, que ha optat per un producte de gas indexat al TTF (Title Transfer Facility), que és l'índex del preu del gas al mercat espot d'Holanda. D'aquesta manera, Audax Renovables subministrarà la totalitat de la demanda de gas del Parc Científic, assegurant el preu de la molècula de gas que cotitzi cada dia al mercat espot holandès.

Audax Renovables, grup que centra la seva activitat en la generació i comercialització d'energia 100% d'origen renovable, fa temps que se situa com un dels operadors gasistes més actius d'Espanya. Al gran volum de gas comercialitzat a grans consumidors del sector privat se sumen contractes públics adjudicats recentment, com el que s'ha adjudicat per segon any consecutiu per subministrar el gas natural a la totalitat dels 6 punts de subministrament de la Reial Casa de la Moneda .
Audax Renovables compta amb una àmplia trajectòria com un dels operadors energètics més actius d'Espanya, comercialitzat tant a grans consumidors del sector privat, administracions públiques, pimes, com a residencials. 

 

Sobre Audax Renovables
Fundat a l'any 2000, Audax Renovables és un grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% d'origen renovable i gas a clients de set països europeus. Actualment, compta amb una cartera de parcs eòlics i fotovoltaics a Espanya, Portugal, Itàlia, França, Polònia i Panamà en operació, en construcció i en diferents fases de desenvolupament que puja a 2.536 MW. En la seva activitat de comercialització, el grup presidit per José Elías Navarro proveeix d'energia renovable i gas més de 518 mil clients a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, i lidera el segment pime a Espanya. Audax va començar a cotitzar al mercat secundari espanyol el 2003, i el 2007 va fer el salt al mercat continu, en què va passar a formar part de l'índex IBEX SMALL CAP ® el març del 2020. El 2021 la seva facturació va arribar als 1.690 milions d'euros , i compta amb un equip de més de 800 professionals.
Per a més informació, visiteu www.audaxrenovables.com / www.audaxrenovables.es.

phone-handsetcrosschevron-down