MENU
Menu

Audax guanya el concurs públic per subministrar el gas a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i prorroga el de llum fins al 2020

Audax Renovables ha estat la companyia energètica que ha presentat la millor oferta, davant de Naturgy i Cat Gas, i s'ha adjudicat en conseqüència el contracte. Es tracta d'un acord per subministrar un total de 1.500.000 KWh de gas a l'any.

 

A més, la CCMA ha prorrogat per a tot l'any 2020 el contracte de subministrament d'energia elèctrica 100% renovable que Audax va guanyar el setembre del 2018 i es va iniciar l'1 de gener del 2019, quan va ser la comercialitzadora que millor oferta va presentar al concurs públic convocat per Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). D'aquesta manera, la CCMA reafirma el seu compromís amb Audax en confiar el subministrament tant de llum com de gas a totes les seves instal·lacions.                                                   

 

D'aquesta manera, Audax Renovables es converteix en el proveïdor energètic dual d'electricitat i gas natural de la CCMA, fet que suposarà superar els 4.000.000 euros en energia subministrada a la finalització dels contractes.

 

Addicionalment, Audax treballarà activament per avaluar les capacitats contractades dels subministraments, amb l'objectiu de proposar millores que es vegin traduïdes en la reducció dels costos energètics.

phone-handsetcrosschevron-down