MENU
Menu

Audax Renovables i el Col·legi d'Administradors de Finques de Tarragona signen un conveni de col·laboració

Administradors de Finques col·legiats de la província de Tarragona disposaran de serveis d´assessoria energètica per ajudar a estalviar amb energia d´origen 100% renovable

El Col·legi d'Administradors de Finques de Tarragona ha signat un conveni de col·laboració amb Audax Renovables (el grup energètic integral amb generació d'origen 100% renovable) amb l'objectiu que els seus col·legiats puguin oferir als clients solucions per a un consum energètic més eficient i amb energia dorigen 100% renovable, neta i respectuosa amb el medi ambient. El Col·legi ha impulsat aquest acord conscient de la importància creixent de l'energia elèctrica i de la necessitat d'estalviar en els costos energètics, tant en habitatges com en empreses. L'objectiu és comptar amb un assessorament energètic per millorar la gestió i l'eficiència dels immobles.

Audax Renovables és una de les principals companyies del sector energètic nacional, líder al segment PIME a Espanya. Les seves activitats principals se centren en generació i comercialització delectricitat dorigen 100% renovable i gas. Una companyia en creixement que és present a 9 països (Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda, Hongria, França i Panamà), amb més de 544 mil clients.

El conveni ha estat signat per Fabián C. Huguet (President del Col·legi d'Administradors de Finques de Tarragona) i David Busquets (Director Comercial d'Audax Renovables).

Gràcies a aquest conveni, els Administradors de Finques de Tarragona podran comptar amb assessorament personalitzat en la contractació d'energia d'origen 100% renovable i gas natural i en la revisió de l'estat de les tarifes energètiques, tarifes i potències contractades. Audax Renovables ofereix tot un portfoli de serveis i productes d'eficiència energètica com ara la instal·lació de plaques fotovoltaiques o els punts de recàrrega de vehicles. L'autoconsum permet que particulars i empreses puguin generar la seva pròpia energia d'origen 100% verd i estalviar a la factura elèctrica. 

Així mateix, els subministraments de llum i gas d'Audax Renovables contractats podran gestionar-se a través del programari Gesfincas.Net d'IESA, facilitant així el control i la gestió de tots els subministraments de forma més àgil i senzilla a tots els Administradors de Finques que ja treballen habitualment amb aquesta aplicació.

Els Administradors de Finques de Tarragona interessats en els beneficis d'aquest nou conveni poden sol·licitar informació al mateix Col·legi mitjançant el correu electrònic coladmin@coaft.com o al telèfon 977235421.

Sobre Audax Renovables 
Fundat l'any 2000, Audax Renovables és un grup energètic espanyol integrat verticalment que genera energia 100% renovable i subministra electricitat i gas a clients de set països europeus. 

Actualment, compta amb una cartera de parcs eòlics i fotovoltaics a Espanya, Portugal, Itàlia, França, Polònia i Panamà en operació, en construcció i en diferents fases de desenvolupament que puja a 2.524 MW. 

En la seva activitat de comercialització, el grup presidit per José Elías Navarro proveeix d'energia renovable i gas més de 544.000 clients a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, i lidera el segment pime a Iberia. 

Audax va començar a cotitzar al mercat secundari espanyol el 2003, i el 2007 va fer el salt al mercat continu, en què va passar a formar part de l'índex IBEX SMALL CAP ® el març de 2020. Actualment, la seva capitalització borsària supera els 600 milions de euros, i compta amb un equip de més de 800 professionals.
 

phone-handsetcrosschevron-down