MENU
Menu

Audax Renovables i CEOE-CEPYME Guadalajara renoven el seu conveni de col·laboració

Gràcies a l'acord, els socis de la patronal podran sol·licitar un estudi sobre el consum per estalviar en els costos energètics i se'ls assessorarà sobre els productes més convenients.
La companyia compta amb quatre plantes fotovoltaiques a Guadalajara que sumen una potència de 21,87 MW.

Guadalajara, 22 de març de 2023, CEOE-CEPYME Guadalajara buscant millorar l'eficàcia i eficiència de les empreses de la província de Guadalajara, ha renovat el seu conveni de col·laboració amb Audax Renovables, empresa de referència al sector energètic, dedicada a la generació de energia 100% dorigen renovable ia la comercialització delectricitat i gas. 

El Grup Audax continua amb la seva aposta per la província, ja que compta amb quatre plantes fotovoltaiques a Guadalajara que sumen una potència de 21,87 MW. Les plantes fotovoltaiques d'Alberezas I, II, III i IV, amb una potència de 5 MW, que estan ubicades al municipi de Torija. Al municipi de Fontanar hi ha la planta fotovoltaica de Cañamares, amb una potència de 5 MW i la planta de La Miranda, amb una potència de 6,87 MW. A més, les plantes fotovoltaiques Carolines I i II, amb una potència de 5 MW en total, es troben al municipi del Casar. 

El conveni ha estat signat per Pedro Hernández, vicepresident de CEOE-CEPYME Guadalajara i per part d'Audax Renovables per Óscar Santos Juvé, Director General d'Audax Renovables, acompanyat de Marc Farriol, Director Comercial Corporatiu. A l'acte també hi va assistir Óscar Rodríguez, gerent d'EnerSpain, empresa col·laboradora d'Audax Renovables. 

Gràcies a aquest conveni els socis de la Patronal alcarreña podran accedir a un estudi del seu consum energètic, alhora que se'ls assessorarà sobre els diferents productes per estalviar-ne els costos energètics. Audax Renovables us oferirà tarifes de llum 100% d'origen renovable, gas natural, així com tot un portfoli de serveis i productes d'eficiència energètica com la instal·lació de plaques fotovoltaiques o els punts de recàrrega de vehicles. 

Aquelles empreses, pimes i autònoms socis de CEOE-CEPYME interessats en els beneficis d'aquest nou conveni subscrit per la Patronal alcarreña, poden informar-se a www.ceoeguadalajara.es o escrivint a conveniceoe@audaxrenovables.com, així com als telèfons 949492989 el 689105306 on des del departament d'atenció al client es realitzarà un estudi personalitzat i ajustat a les condicions del conveni esmentat. 

Sobre Audax Renovables

Fundat a l'any 2000, Audax Renovables és un grup energètic espanyol integrat verticalment que genera 100 % energia d'origen renovable i subministra electricitat i gas a clients de 7 països europeus.

Actualment, compta amb una cartera de parcs eòlics i fotovoltaics a Espanya, Portugal, Itàlia, França, Polònia i Panamà en operació, construcció i en diferents fases de desenvolupament que supera 1GW. En la seva activitat de comercialització, el grup presidit per José Elías Navarro proveeix d'energia renovable i gas més de 380.000 clients a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, i lidera el segment pime a Iberia. Audax va començar a cotitzar al mercat secundari espanyol el 2003, i el 2007 va fer el salt al mercat continu, en què va passar a formar part de l'índex IBEX SMALL CAP ® el març de 2020. Actualment, la seva capitalització borsària supera els 600 milions de euros, i compta amb un equip de més de 800 professionals.

phone-handsetcrosschevron-down