MENU
Menu

Audax Renovables i emovili impulsen les instal·lacions de punts de recàrrega de vehicles elèctrics

L'acord entre les dues companyies promou la mobilitat elèctrica a través de serveis d'instal·lació, manteniment i suport de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

Espanya es posiciona quarta al Top10 mundial en regulació del cotxe elèctric gràcies a les ajudes del Pla Moves III.

Audax Renovables, grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% d'origen renovable i gas, i emovili, empresa espanyola líder en mobilitat elèctrica i energia solar fotovoltaica, s'han unit per oferir als clients d'Audax Renovables una solució de millora energètica basada en plaques solars i punts de recàrrega de l?empresa espanyola Wallbox, proveïdor líder de solucions de càrrega i gestió de l?energia.

Mitjançant aquest acord, emovili prestarà serveis d'instal·lació, manteniment i suport de punts de recàrrega de vehicles elèctrics i híbrids a tots els clients d'Audax Renovables: particulars, empreses o administracions públiques. Aquesta aliança estratègica, inicialment d'un any de durada i amb abast nacional, permetrà a Audax Renovables comptar en els seus projectes d'eficiència amb l'experiència d'emovili al sector, així com amb l'alt grau d'especialització del vostre equip tècnic i humà a la instal·lació de punts de recàrrega.

L‟objectiu d‟aquest acord és aportar solucions eficients i de qualitat en matèria de carregadors, fomentant l‟ús del vehicle elèctric entre la societat gràcies a la millora de la infraestructura de càrrega i ajudant a la reducció dels gasos contaminants que afavoreixen l‟efecte hivernacle. 

La mobilitat elèctrica, en auge a Espanya

Segons l'últim estudi de matriculació de vehicles elèctrics d'emovili i AEDIVE (Associació Empresarial per al Desenvolupament i Impuls de la Mobilitat Elèctrica), els sis primers mesos del 2022 es van matricular un total de 38.467 vehicles elèctrics i híbrids endollables al nostre país. Una tendència que es manté a l'alça: segons dades d'AEDIVE, a l'agost, les matriculacions d'aquest tipus de vehicles van augmentar gairebé un 15% i, des de començament d'any, acumulen un total de 62.601 unitats, fet que suposa gairebé un 31% més .

David Busquets, Director Comercial d'Audax Renovables, assenyala que “en els propers anys viurem una expansió del vehicle elèctric i Audax Renovables ja està preparada per oferir solucions àgils, adaptades a les necessitats de cada client i amb un servei d'atenció al client de qualitat que aporta valor afegit a cada projecte”. 

Una de les causes que podria portar la població a decantar-se pels vehicles electrificats és augmentar el preu del combustible. Segons les últimes dades d'emovili, recórrer 100 quilòmetres amb un cotxe de benzina costa actualment uns 13 euros, mentre que únicament ens gastaríem 1,95 euros si ho féssim amb un vehicle elèctric.

Francisco Casas, CEO d'emovili, explica que ens trobem a la cua d'Europa en punts de recàrrega de vehicles per cada milió d'habitants, fet que suposa una gran barrera d'entrada per als que busquen una transició cap a una mobilitat més sostenible. El nostre objectiu és aconseguir que la mobilitat sostenible sigui molt més accessible per a tothom. Parlem d'un nou model de mobilitat on, a més, apostem per la innovació i garantim el màxim estalvi per part del client”.

Tot i això, el nostre país es posiciona novè en el rànquing mundial dels 10 països més preparats per al vehicle elèctric, segons un recent estudi de la consultora EY, que té en compte la capacitat de subministrament, la demanda i la regulació de mobilitat elèctrica. A més, si atenem específicament l'apartat regulació, Espanya es posiciona en quart lloc, gràcies als ajuts del Pla Moves III i els incentius per utilitzar-los, entre d'altres.
 

phone-handsetcrosschevron-down