MENU
Menu

Audax i Unielèctrica

Amb aquesta aliança, el grup AUDAX-UNIELÈCTRICA es consolidaria com un referent energètic a nivell nacional

El Grup AUDAX, que actualment té presència a Espanya, Portugal, França, Itàlia, Holanda, Alemanya, Polònia i Panamà, ha iniciat el procés de sol·licitud d'autorització a la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) per formalitzar-ne la integració amb el Grup UNIELÈCTRICA i esdevenir així un dels principals grups de comercialització del sector energètic espanyol.

L'autorització de la CNMC és un tràmit necessari en operacions d'integració de societats que operen al mateix sector i permetrà acreditar que l'operació projectada compleix la normativa de protecció de mercats en matèria de competència. El tràmit d'autorització s'estén durant un període aproximat d'un mes des de la presentació de la sol·licitud, per tant, si la CNMC no sol·licita l'aportació d'informació addicional, la integració dels grups AUDAX i UNIELÈCTRICA podria tenir llum verda al començament del mes de març.

El Grup AUDAX és un grup empresarial les principals activitats del qual se centren en la comercialització d'energia elèctrica i gas i en la generació d'electricitat 100% renovable. Per la seva banda, el Grup Unielèctrica ha anat guanyant posicions com a comercialitzadora de referència al mercat nacional fins a superar els 65.000 clients.

Tots dos grups energètics destaquen per estar fortament posicionats al segment de les pimes, si bé en els últims mesos AUDAX està entrant també amb força al segment residencial. A més, AUDAX també és present en el segment de la gran indústria, grans empreses i administracions públiques a través de la seva filial de grans comptes A-DOS ENERGIA.

La unió entre AUDAX i UNIELÈCTRICA permetria al nou grup assolir la setena posició del mercat energètic espanyol entre els subministradors d'energia elèctrica i incrementar notòriament la facturació, consolidant així la posició d'AUDAX al mercat europeu.

Pel que fa al mercat gasista, UNIELÈCTRICA ha aconseguit recentment la llicència de comercialització de gas. Per la seva banda, AUDAX posseeix una àmplia experiència com a comercialitzador de gas, amb clients a tot el territori europeu, i és un dels principals subministradors de gas a les pimes nacionals, per la qual cosa la unió de les dues companyies permetrà a UNIELÈCTRICA beneficiar-se de sinergies molt positives per desenvolupar i comercialitzar el gas natural.

El grup AUDAX compta entre les seves filials amb la cotitzada AUDAX RENOVABLES i la companyia AUDAX GREEN, ambdues productores d'energies renovables procedents principalment de parcs eòlics i de la gestió de residus, respectivament. Aquesta part del seu negoci dota a AUDAX d'importants actius de generació d'energia renovable amb què el grup AUDAX-UNIELÈCTRICA podrà subministrar energia 100% procedent de fonts de generació neta als seus clients. Gràcies a la generació pròpia ia l'àmplia experiència de l'equip de trading d'AUDAX, el nou grup podrà accedir a preus molt ajustats i oferir productes molt competitius als clients, presentant-se com una alternativa sòlida a les elèctriques tradicionals.

MÉS SOBRE AUDAX

El Grup AUDAX és un grup empresarial en ple creixement per al qual la internacionalització n'és un dels principals pilars. L'empresa té presència a 8 països, incloent Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda, França i Panamà. Ocupa una posició destacada en tots ells, amb elevades ràtios de creixement, cosa que la situa com una sòlida companyia en constant expansió internacional. El Grup AUDAX és un dels principals operadors del sector energètic nacional.

MÉS SOBRE D'UNIELÈCTRICA

UNIELÈCTRICA presta serveis de comercialització d'energia elèctrica a tot Espanya, incloses les Balears i les Canàries. UNIELÈCTRICA té més de 100 empleats i subministra energia a més de 65.000 clients d'electricitat, amb fort posicionament al segment pime. Unieléctrica compta amb una gran xarxa de distribució comercial per tot el territori nacional, sent la comercialitzadora que més clients ha captat en el segment pime en l'últim any.

phone-handsetcrosschevron-down