MENU
Menu

Audax incorpora a la seva cartera 320 MW fotovoltaics

Audax Renovables (ADX.MC), l'activitat del qual se centra en la comercialització i la generació d'electricitat 100% renovable, ha incorporat projectes fotovoltaics per 320 MW per al seu desenvolupament i posada en operació, 60 MW dels quals es troben en una fase molt avançada .

La companyia que pretén augmentar la seva cartera de generació amb l'objectiu de subministrar als seus clients energia d'origen renovable produïda a les seves plantes, ha incorporat al seu portfoli projectes fotovoltaics ubicats a Andalusia, Castella-la Manxa i Múrcia. La companyia preveu desenvolupar i posar en marxa els propers mesos aquests 320 MW.

A la passada Junta de General Ordinària d'Accionistes, la companyia va exposar les principals línies d'actuació previstes per al 2022 que suposen mantenir-se com a 1a comercialitzadora independent al segment PIMES del mercat espanyol, cobrir 2/3 de l'energia subministrada als seus clients amb contractes PPAs , basant-se en una política de rotació dactius, i replicar el model de creixement en el negoci internacional. A més, va anunciar l'obtenció del rating BBB- amb tendència estable.

En aquest sentit, Audax Renovables treballa amb la intenció de situar-se a l'exercici 2022 amb més de 500.000 clients, subministrar més de 15 TWh d'energia, assolir els 1,5 bilions d'euros d'ingressos, al voltant dels 100 milions de euros d'EBITDA i reduir la ràtio del deute financer net/EBITDA fins a 1,5x.

Els 320 MW de potència instal·lada incorporats per aquests projectes fotovoltaics subministraran, una vegada s'iniciï la posada en marxa, uns 600 GWh a l'any d'energia verda, que equival al consum anual de més de 175.000 llars.

phone-handsetcrosschevron-down