MENU
Menu

Audax Renovables segueix apostant per la generació d'energia renovable i inicia la construcció de 20 MW més a Guadalajara

La instal·lació de Torija, província de Guadalajara, produirà 32,4GWh a l'any, cosa que equival al consum de 9.400 llars

Audax Renovables (ADX.MC), el grup energètic que integra els negocis de generació i comercialització d'electricitat 100% renovable torna a impulsar els seus projectes de generació iniciant les obres de 20 MWp a la província de Guadalajara. 

Amb data d'avui, Audax Renovables ha iniciat la construcció de 20 MW nous a les plantes fotovoltaiques de Les Alberizas I, II, III i IV ubicades al Municipi guadalajareño de Torija, i que comptaran amb la instal·lació de 59.760 panells solars, produiran 32 ,44 GWh a l'any d'energia que equival al consum anual de més de 9.400 llars.

L'aposta del Grup Audax per les instal·lacions de generació d'energia renovable continua sent clara, i aquestes plantes són les setenes que el grup construeix a Castella-la Manxa amb una inversió que supera els 9 milions d'euros.

Audax impulsa des de fa anys en el desenvolupament de les energies renovables per aconseguir una transició energètica sostenible, en concordança amb el gir que impulsa la Unió Europea, i per continuar generant ocupació i creixement de qualitat. Un exemple clar és que, recentment, Audax Renovables va estar visitant la finalització les obres de tres instal·lacions fotovoltaiques més ubicades als municipis de Fontanar i El Casar, també ubicats a la província de Guadalajara, amb una potència nominal instal·lada conjunta de 15 MW .

Per construir-les, Audax Renovables s'assegura el seu acompanyament amb contractistes de primer nivell, que compleixen amb alts estàndards de qualitat, havent signat el contracte sota la modalitat EPC (clau en mà) amb Risen Energy Spain, SL (pertanyent al grup Risen Energy Co Ltd) i, per altra banda, ImMODO Fotovoltaica, els qui van desenvolupar la planta i exerciran la supervisió de tota l'obra.  

La construcció de la instal·lació referida serà executada, en part, gràcies a la primera emissió de bons verds que va fer Audax Renovables el mes de setembre passat i que puja a un import de 20 milions d'euros. La resta es finançarà amb recursos propis.

Aquest projecte s'emmarca dins de l'estratègia del Grup Audax d'augmentar la seva cartera de generació amb l'objectiu de subministrar als clients energia d'origen renovable produïda a les plantes. 
 

phone-handsetcrosschevron-down