MENU
Menu

Audax Renovables obté l'acta de posada en marxa de la planta fotovoltaica Cañamares

Seguint amb la seva estratègia de focalització a l'activitat de generació, la companyia iniciarà, amb l'acta de posada en marxa obtinguda, les operacions de la planta fotovoltaica Cañamares a Castella-la Manxa

Audax Renovables (ADX.MC), el grup energètic que integra els negocis de generació i comercialització d'electricitat 100% renovable i gas, ha obtingut per part de la Delegació Provincial de Desenvolupament Sostenible de Guadalajara l'autorització d'explotació per a l'entrada en funcionament de la planta fotovoltaica Cañamares a la localitat de Fontanar, província de Guadalajara (Castella la Manxa), amb una potència de 5 MWp. 

A causa de les condicions actuals provocades per la pandèmia de la COVID-19, el Grup Audax ha vist com alguns dels tràmits han patit retards davant de les diferents institucions. No obstant això, aquests retards han pogut ser solucionats, fet que implica una imminent entrada en funcionament de la referida instal·lació. 

Addicionalment, destacar que per a les plantes fotovoltaiques Carolines I i II de 10 MWp en total, totes dues ubicades al municipi del Casar (Guadalajara, Castella-la Manxa), s'estan acabant d'ultimar els tràmits de posada en marxa, per la qual cosa en breu s'anunciarà l'inici d'operacions de les mateixes.

Tant el projecte de Cañamares com les plantes fotovoltaiques de Carolines I i II vendran l'energia sota contracte PPA a la seva empresa matriu, és a dir, Audax Renovables.

Els projectes esmentats no han necessitat finançament de tercers, sinó que han estat finançats a través de les emissions de bons verds aconseguides pel Grup a finals de l'exercici anterior.

Al llarg de les properes setmanes, el Grup continuarà informant puntualment el mercat sobre l'evolució dels avenços dels projectes que formen la seva cartera, amb l'objectiu de mantenir permanentment informat el mercat i els seus inversors.

Aquests projectes segueixen emmarcats dins de l'estratègia del Grup Audax Renovables d'augmentar la seva cartera de generació 100% renovable, i per això està centrat en el tancament d'altres acords de compra amb l'objectiu de subministrar als clients energia d'origen renovable produïda en les pròpies plantes.

Sobre Audax Renovables 
 
El Grup és el resultat de la fusió per absorció entre Audax Renovables, SA i la seva matriu, Audax Energía, SA, donant lloc a un grup energètic les activitats del qual se centren en la producció d'energia 100% renovable, així com en el subministrament d'electricitat 100% renovable i gas.
 
Fundada l'any 2000, l'any 2003 Audax Renovables comença a cotitzar al mercat secundari de la Borsa de Barcelona i l'any 2007 s'inclou la seva cotització al SIBE de la borsa de Madrid. Actualment, cotitza al Mercat Continu espanyol sota la denominació (ticker) ADX.MC, i s'ha incorporat a l'índex IBEX SMALL CAP® el 23 de març de 2020.

Som el Grup energètic líder en el segment PIME a Espanya, garantint un subministrament eficient de l'energia comercialitzada a través d'un procés d'integració vertical amb l'activitat de generació renovable, amb una sòlida posició financera, i preparat per encapçalar la transició energètica mercat europeu.
 
El Grup gestiona una cartera de projectes de generació en operació de 91 MW a parcs eòlics a Espanya, França i Polònia, i 15 MWp fotovoltaics a Espanya. Addicionalment, té 66 MW eòlics en construcció a Panamà. Així mateix, compta amb una cartera de projectes fotovoltaics en construcció de 44 MWp i compta amb un portfoli fotovoltaic de 2.282 MWp en diferents fases de desenvolupament ubicat a Espanya, Portugal i Itàlia. 

Audax Renovables, en la seva activitat de comercialització d'electricitat 100% renovable i gas, és present a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, sumant més de 515 mil clients i 10,5 TWh subministrats el 2020.

Per a més informació visiteu www.audaxrenovables.com / www.audaxrenovables.es

 

Descarregar en pdf
 

phone-handsetcrosschevron-down