MENU
Menu

Audax Renovables acorda amb l'ICO una línia de pagarés avalats per valor de 119 milions

Audax Renovables (ADX.MC), grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% d'origen renovable i gas a clients de 7 països, ha signat un acord amb l'Institut de Crèdit Oficial (ICO) pel qual obtindrà una línia nova de finançament en pagarés avalats per l?entitat per un import nominal de fins a 170 milions d?euros i un aval de fins a 119 milions d?euros.

L'acord garanteix un 70% de les emissions de pagarés que Audax Renovables va efectuar al mercat alternatiu de Renda Fixa (MARF) fins a aquesta xifra, en el marc del programa que la companyia manté vigent per un límit de 300 milions d'euros. Aquest programa permet fer emissions fins a un termini màxim de 2 anys.

Aquesta operació consolida Audax Renovables com un dels emissors principals del MARF oferint als inversors pagarés avalats per l'ICO, cosa que redunda en la qualitat creditícia i la possibilitat d'invertir en els terminis llargs de la corba de pagarés en condicions atractives. La companyia compta així amb el suport de l'Institut de Crèdit Oficial, en una mesura que ja han utilitzat altres grans operadors al nostre país.

Ahir a la tarda es va signar el Suplement Base Informatiu d'Incorporació d'Audax Renovables al Mercat Alternatiu de Renda Fixa (MARF) entre la companyia, l'Institut de Crèdit Oficial (ICO) i el MARF. L'acord va ser rubricat ahir a la seu de ICO a Madrid per Enrique Blanco, en representació de l'entitat; Gonzalo Gómez en representació de MARF i Eduard Romeu en representació d'Audax Renovables.

L'Institut de Crèdit Oficial demostra una vegada més el seu compromís i el suport a les empreses espanyoles en moments de certa incertesa segons conjuntura actual de mercat.

Sobre Audax Renovables

Fundat a l'any 2000, Audax Renovables és un grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% d'origen renovable i gas a clients de set països europeus. Actualment, compta amb una cartera de parcs eòlics i fotovoltaics a Espanya, Portugal, Itàlia, França, Polònia i Panamà en operació, en construcció i en diferents fases de desenvolupament que puja a 2.536 MW. En la seva activitat de comercialització, el grup presidit per José Elías Navarro proveeix d'energia renovable i gas més de 518 mil clients a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, i lidera el segment pime a Espanya. Audax va començar a cotitzar al mercat secundari espanyol el 2003, i el 2007 va fer el salt al mercat continu, en què va passar a formar part de l'índex IBEX SMALL CAP ® el març del 2020. El 2021 la seva facturació va arribar als 1.690 milions d'euros , i compta amb un equip de més de 800 professionals.

phone-handsetcrosschevron-down