MENU
Menu

Audax Renovables cancel·la el deute

Audax Renovables, abans Fersa Energías Renovables, la filial de generació d'energia renovable del Grup Audax, amb el suport de Banco Santander, SA, ha cancel·lat totalment amb data 10 d'abril, el deute corporatiu sindicat que va subscriure el gener de 2012 i que, posteriorment, al gener del present exercici va novar mitjançant un acord bilateral amb aquesta entitat i Banco Popular Español, SA per import de 3.400.000 euros. La realització del present acord permetrà a la companyia continuar impulsant els seus plans de creixement.
Aquesta cancel·lació, que ha comptat amb l'assessorament legal de Garrigues, forma part d'una nova operació de deute, modalitat project finance, del projecte Parc Eòlic Hinojal, íntegrament participat per la Societat. Alhora, aquest acord permet a la companyia millorar l'eficiència de la seva estructura financera i l'alliberament addicional de fons cap a Audax Renovables per als seus projectes de creixement futurs, a més de reduir els costos financers considerablement.
L'operació descrita aportarà una posició més sòlida a la companyia, la qual cosa permetrà seguir amb els seus plans de creixement en els diferents projectes en què està treballant. En particular, l'Audax Renovables planeja aviat impulsar el seu projecte Toabré, a Panamà, a la seva primera fase per 66 MW, que compta amb un contracte de venda d'energia per 15 anys amb les tres companyies distribuïdores de Panamà, que va obtenir després de ser adjudicatària de la licitació realitzada per ETESA l'any 2013, perquè aquest pugui ser una realitat com més aviat millor i que formi part del portfoli en operació d'Audax Renovables. La companyia participa en aquest projecte al 30%, i la resta és propietat d'una companyia local de nacionalitat panamenya.
Després de la consecució del present acord, i després de tancar l'exercici 2017 amb uns beneficis de 7,4 milions d'euros, Audax Renovables continua amb el pla de consolidació i creixement, confirmant així la tendència positiva de la companyia.
La millora de la competitivitat que s'havia proposat Audax Energía després de la presa de control a l'agost del 2016 està donant els seus fruits, enfortint i apostant així pels plans de futur de la filial de generació renovable del Grup energètic Audax.
* * *
Sobre Audax Renovables, SA

Per a més informació visiteu www.audaxrenovables.com

phone-handsetcrosschevron-down