MENU
Menu

Audax Renovables cancel·la el préstec sindicat

Audax Renovables, abans Fersa Energías Renovables, la filial de generació d'energia renovable del Grup Audax, ha reestructurat el deute corporatiu sindicat que va subscriure el gener del 2012 mitjançant un acord bilateral amb Banco Santander el que ajudarà a impulsar els seus plans de creixement.

L'operació, que ha comptat amb l'assessorament legal de Garrigues, s'articula mitjançant dos préstecs bilaterals amb Banco Santander i Banco Popular per un import de 3.400.000 euros, amb venciment el 31 de juliol de 2020 reduint a més els costos financers considerablement.

La cancel·lació del préstec sindicat aporta una posició més sòlida a la companyia, cosa que li permet iniciar una nova etapa de creixement afrontant nous projectes com el parc eòlic de Panamà i altres projectes ubicats a Espanya.

El darrer tancament de trimestre va confirmar la tendència positiva de la companyia. Audax Renovables va tancar el tercer trimestre del 2017 amb un benefici de 3,1 milions d?euros.

De l'energia produïda per Audax Renovables el 2017, el 75% s'ha generat a Espanya, mentre que França ha aportat el 7% i Polònia el 18% sobre el total. La producció dels parcs en aquest període ha arribat als 456,5 GWh davant dels 389,4 GWh de l'any anterior.

La millora de la competitivitat que s'havia proposat Audax Energía després de la presa de control a l'agost del 2016 està donant els seus fruits, enfortint i apostant així pels plans de futur de la filial de generació renovable del Grup energètic Audax.

phone-handsetcrosschevron-down