MENU
Menu

Audax Renovables celebra el dia de l'inversor

Dimarts, 28 de maig, va tenir lloc la celebració de la primera edició del Dia de l'Inversor d'Audax Renovables. La presentació de la companyia va anar a càrrec de José Elías, President, fundador i accionista majoritari, Eduard Romeu, Vicepresident i CFO, i Anabel López, Directora General.

Després de la celebració a l'abril de la Junta General Ordinària en què es va fer balanç dels bons resultats de l'exercici 2018 i en què es van presentar les principals línies d'actuació previstes per al 2022, la Companyia té la intenció de continuar amb la seva estratègia de creixement . Aquest creixement estarà basat tant en futurs desenvolupaments en el negoci de la generació renovable com en potencials oportunitats d'adquisicions en el negoci de la comercialització a través d'una combinació de recursos als mercats de capitals tant en renda fixa com en renda variable, permetent aquests darrers, incrementar el free-float de la Societat.

Durant la seva intervenció, els tres executius han explicat la història de la companyia, els factors claus i les línies d'actuació a futur, que són:

  1. Reforçar el seu lideratge com a primera comercialitzadora independent al segment PIME a Espanya.
  2. Duplicar-ne la rendibilitat, cobrint 2/3 de l'energia subministrada mitjançant contractes PPA (Power Purchase Agreement) a llarg termini de generació solar PV pròpia seguint una estratègia de rotació d'actius, i amb tercers.
  3. Replicar l'èxit obtingut a Espanya als mercats internacionals on ja opera.

 

Audax Renovables treballa amb la intenció de situar-se a l'exercici 2022 amb més de 500.000 clients, subministrar més de 15 TWh d'energia, assolir els 1.500 milions d'euros d'ingressos i superar els 100 milions d'euros d'EBITDA duplicant la seva rendibilitat i relaxant el palanquejament financer a causa de l'alta generació de caixa.

Per a la consecució d'aquests objectius, és fonamental per a la companyia mantenir la valoració BBB- amb tendència estable (investment grade). Aquest rating facilita un millor accés al finançament per afrontar nous projectes i converteix el Grup en la contrapart idònia per signar nous acords PPA que us permetrà subministrar-vos d'energia de la manera més eficient possible.

El Grup afronta aquesta nova etapa de creixement amb l'objectiu de crear valor perquè els accionistes vegin recompensada la seva participació en un gran grup empresarial.

phone-handsetcrosschevron-down