MENU
Menu

Audax Renovables continua construint les seves plantes fotovoltaiques i inicia obres a Toledo

La instal·lació d'Escalonilla, província de Toledo, de 20 MW, produirà 32,4 GWh a l'any, cosa que equival al consum de 9.400 llars

Audax Renovables (ADX.MC), el grup energètic que integra els negocis de generació i comercialització d'electricitat 100% renovable torna a impulsar els seus projectes de generació iniciant les obres de 20 MWp a la província de Toledo. 

Amb data d'avui, Audax Renovables ha iniciat la construcció de 20 MWp nous a les plantes fotovoltaiques La Zarzuela I, II, III i IV ubicades al Municipi toledà d'Escalonilla, i que comptaran amb la instal·lació de 59.760 panells solars, que produiran 32 ,44 GWh a l'any d'energia, cosa que equival al consum anual de més de 9.400 llars.

L'aposta del Grup Audax per les instal·lacions de generació d'energia renovable continua sent clara, i aquestes plantes són les primeres que construeix a Toledo, amb una inversió de 9,2 milions d'euros.

Audax aposta des de fa anys pel desenvolupament de les energies renovables per aconseguir una transició energètica sostenible, en concordança amb el gir que impulsa la Unió Europea, i per continuar generant ocupació i creixement de qualitat. Fa tan sols una setmana que es van iniciar les obres de quatre plantes al Municipi de Torija, província de Guadalajara, sumant la inversió del Grup a Castella-la Manxa en pocs mesos més de 25 milions d'euros. 

Per construir-les, Audax Renovables s'assegura el seu acompanyament amb contractistes de primer nivell, que compleixen amb alts estàndards de qualitat, havent signat el contracte sota la modalitat EPC (clau en mà) amb Risen Energy Spain, SL (pertanyent al grup Risen Energy Co Ltd) i, per altra banda, ImMODO Fotovoltaica, els qui van desenvolupar la planta i exerciran la supervisió de tota l'obra.  

Les plantes fotovoltaiques que s'estan construint al Municipi de Torija, Guadalajara, i les que inicien avui la seva construcció, seran executades en part gràcies a la primera emissió de bons verds que va fer Audax Renovables el mes de setembre passat i que ascendeix a un import 20 milions d'euros. La resta es finançarà amb recursos propis.

Aquests projectes s'emmarquen dins l'estratègia del Grup Audax d'augmentar la seva cartera de generació amb l'objectiu de subministrar als clients energia d'origen renovable produïda a les seves plantes. 
 

phone-handsetcrosschevron-down