MENU
Menu

Audax Renovables entra al mercat hongarès

La companyia adquireix el 100% de l'empresa E.ON Energiakereskedelmi Kft., una companyia que compta amb una quota de mercat del 25% al competitiu mercat hongarès de PIMES, grans clients industrials i municipals.

Audax Renovables (ADX.MC), el grup energètic que integra els negocis de comercialització i de generació d'electricitat 100% renovable, ha signat un contracte de compravenda per a l'adquisició del 100% del capital social de la societat E.ON Energiakereskedelmi Kft., comercialitzadora hongaresa d'electricitat. El venedor de les participacions esmentades és E.ON Hungária Zrt., una subsidiària de la multinacional alemanya E.ON, companyia que cotitza, entre d'altres, a la Borsa de Frankfurt.

Audax Renovables se situaria amb una quota de mercat d'aproximadament el 25% al competitiu mercat hongarès de PIMES, grans clients industrials i municipals, augmentant la seva base de clients a prop de 80.000 i incrementant el seu volum d'energia subministrada en fins a 6TWh/any addicionals . Audax Renovables es converteix així en un dels actors més rellevants al mercat hongarès d'electricitat, fet que suposa un important avenç en la diversificació geogràfica del Grup.

L'operació està subjecta a determinades condicions suspensives, a més d'haver de comptar amb les preceptives autoritzacions regulatòries necessàries per part dels organismes europeus i hongaresos competents, tot esperant que es completi entre el tercer i el quart trimestre del present exercici.

El Grup Audax continua amb el seu full de ruta quant a l'assoliment dels objectius per al 2022 d'augmentar la cartera de clients de 305.000 a 500.000 i de subministrar un total de 15 TWh d'energia. A més, preveu superar els 1.500 milions d'euros en ingressos, situar l'EBITDA per sobre dels 100 milions d'euros i reduir-ne el palanquejament financer, amb l'objectiu d'optimitzar els recursos del grup, per tal de crear valor per als seus accionistes .

phone-handsetcrosschevron-down