MENU
Menu

Audax Renovables celebrarà el dia de l'inversor

Audax Renovables, SA (“Audax Renovables” o la “Societat”) comunica que el dia 28 de maig de 2019 celebrarà el seu dia de l'inversor. La cita que tindrà lloc a les 10.30 hores (CET) a Madrid a l'Hotel The Westin Palace, situat a la Plaça de les Corts, 7, estarà dirigida a analistes i inversors institucionals.

Després de la celebració de la Junta General Ordinària en què va fer balanç dels bons resultats de l'exercici 2018 i en què es van presentar les principals línies d'actuació previstes per al 2022, la Societat celebrarà per primer cop el dia de l'inversor.

Tal com s'ha anunciat al mercat mitjançant fets rellevants publicats a CNMV el 28 de febrer de 2019 i el 29 de març de 2019, Audax Renovables té la intenció de continuar amb la seva estratègia de creixement, tant a base de futurs desenvolupaments al negoci de la generació renovable així com en les diferents oportunitats d'adquisicions en el negoci de la comercialització a través d'una combinació de recursos als mercats de capitals tant en renda fixa com en renda variable, permetent aquests últims incrementar el free-float de la Societat.

A aquests efectes, Audax Renovables ha designat BNP Paribas com a assessor per a la prestació de serveis d'assessorament sobre l'estructura de capital, així com per explorar potencials operacions als mercats de capitals de renda variable que ha de dur a terme la Societat a aquests efectes .

Properament la companyia informarà sobre les dades de l'esdeveniment mitjançant la seva remissió a la CNMV i la seva publicació al web corporatiu d'Audax Renovables (www.audaxrenovables.com).

Així mateix, la presentació a analistes i inversors es farà pública mitjançant la seva comunicació a la CNMV i difusió a la pàgina web corporativa d'Audax Renovables esmentada anteriorment.

phone-handsetcrosschevron-down