MENU
Menu

Audax Renovables subministrarà gas a les Universitats d'Oviedo, La Rioja, Saragossa, Cantàbria, la Pública de Navarra i Castella-la Manxa

És un acord per subministrar més de 54 milions de kWh en nou mesos en la modalitat de gas indexat al TTF (Title Transfer Facility).

Audax Renovables (ADX.MC), grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% d'origen renovable i gas a clients de 7 països, ha resultat adjudicatària per subministrar gas natural a la totalitat dels punts de subministrament de les Universitats d'Oviedo , La Rioja, Saragossa, Cantàbria, la Pública de Navarra i Castella - la Manxa. 

Audax Renovables ha estat la companyia energètica que ha presentat la millor oferta i s'ha adjudicat en conseqüència la totalitat del contracte a mercat lliure. Es tracta d'un acord per subministrar més de 54 milions de kWh en nou mesos, un subministrament imprescindible perquè les universitats puguin desenvolupar la seva activitat.

La modalitat contractada és un producte de gas indexat al TTF (Title Transfer Facility), que es tracta de l'índex de preu del gas al mercat espot d'Holanda sobre el qual les universitats podran fer cobertures de preu. 

El fet que les diferents universitats hagin acordat una licitació conjunta afavoreix no només el preu contractat sinó també la gestió conjunta de les estratègies de contractació a adoptar al llarg de la vigència del contracte, cosa que pren especial rellevància en una situació de mercat tan volàtil com la actualment existent. 
 
Davant l'actual situació dels mercats energètics, i la corresponent dificultat per fixar un pressupost base per a la licitació, són cada vegada més les administracions públiques que opten per fórmules de contractació en modalitats indexades al mercat espot i evitar així que els concursos es quedin deserts. Aquest ha estat el cas de la Reial Casa de la Moneda o del Parc Científic de Madrid els concursos dels quals recentment s'ha adjudicat Audax. 

Audax Renovables compta amb una àmplia trajectòria com un dels operadors energètics més actius d'Espanya, comercialitzat tant a grans consumidors del sector privat, administracions públiques, pimes, com a residencials.

Sobre Audax Renovables

Fundat a l'any 2000, Audax Renovables és un grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% d'origen renovable i gas a clients de set països europeus. Actualment, compta amb una cartera de parcs eòlics i fotovoltaics a Espanya, Portugal, Itàlia, França, Polònia i Panamà en operació, en construcció i en diferents fases de desenvolupament que puja a 2.536 MW. En la seva activitat de comercialització, el grup presidit per José Elías Navarro proveeix d'energia renovable i gas més de 518 mil clients a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, i lidera el segment pime a Espanya. Audax va començar a cotitzar al mercat secundari espanyol el 2003, i el 2007 va fer el salt al mercat continu, en què va passar a formar part de l'índex IBEX SMALL CAP ® el març del 2020. El 2021 la seva facturació va arribar als 1.690 milions d'euros , i compta amb un equip de més de 800 professionals.

Per a més informació, visiteu www.audaxrenovables.com / www.audaxrenovables.es.
 

phone-handsetcrosschevron-down