MENU
Menu

Audax Renovables i CEOE-CEPYME Guadalajara renoven el seu conveni de col·laboració

Els socis de la Patronal alcarreña podran seguir sol·licitant un estudi sobre el seu consum per estalviar en els costos energètics

 

Guadalajara, 03 de febrer de 2022, CEOE-CEPYME Guadalajara buscant millorar l'eficàcia i eficiència de les empreses de la província de Guadalajara, ha renovat el seu conveni de col·laboració amb Audax Renovables, empresa de referència al sector energètic, dedicada a la generació de energia 100% dorigen renovable ia la comercialització delectricitat i gas. 

El Grup Audax continua amb la seva aposta per la província, ja que té set plantes fotovoltaiques a Guadalajara, amb una inversió que supera els 22 milions d'euros. Les plantes fotovoltaiques de Las Alberizas 1, 2, 3 i 4, amb una potència instal·lada de 20 MWp, que estan ubicades al municipi de Torija amb una producció estimada anual del voltant 32,44 GWh, cosa que equival al consum anual de més de 9.400 llars. Al municipi de Fontanar hi ha la planta fotovoltaica de Cañamares, amb una potència de 5 MWp i una producció anual estimada de prop de 8,1 GWh que equival al consum anual de més de 2.500 llars. A més, les plantes fotovoltaiques Carolines I i II, de 10 MWp en total, es troben al municipi del Casar, amb una producció estimada anual d'uns 16,2 GWh, cosa que equival al consum anual de més de 4.600 llars. Totes formen part de l'aposta d'Audax Renovables per l'energia fotovoltaica.

El conveni ha estat signat per María Soledad García, presidenta de CEOE-CEPYME Guadalajara, qui ha estat acompanyada per Javier Arriola, secretari general de la Patronal alcarreña i per part d'Audax Renovables per David Busquets, Director Comercial i per Amanda Feria, KAM de la zona centre d'Audax, acompanyats per EnerSpain, empresa col·laboradora d'Audax Renovables, a la persona d'Óscar Rodríguez.

Gràcies a aquest conveni els socis de la Patronal alcarreña podran accedir a un estudi del seu consum energètic, alhora que se'ls assessorarà sobre els diferents productes per estalviar-ne els costos energètics. Audax Renovables us oferirà tarifes de llum 100% d'origen renovable, gas natural, així com tot un portfoli de serveis i productes d'eficiència energètica com la instal·lació de plaques fotovoltaiques o els punts de recàrrega de vehicles. Aquelles empreses, pimes i autònoms socis de CEOE-CEPYME interessats en els beneficis d'aquest nou conveni subscrit per la Patronal alcarreña, poden informar-se a www.ceoeguadalajara.es o escrivint a conveniceoe@audaxrenovables.com, així com als telèfons 949492989 el 689105306 on des del departament d'atenció al client es realitzarà un estudi personalitzat i ajustat a les condicions del conveni esmentat.

Sobre Audax Renovables

Fundat l'any 2000, Audax Renovables és un grup energètic espanyol integrat verticalment que genera energia 100% renovable i subministra electricitat i gas a clients de set països europeus. Actualment, compta amb una cartera de parcs eòlics i fotovoltaics a Espanya, Portugal, Itàlia, França, Polònia i Panamà en operació, en construcció i en diferents fases de desenvolupament que puja a 2.524 MW. En la seva activitat de comercialització, el grup presidit per José Elías Navarro proveeix d'energia renovable i gas més de 544.000 clients a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, i lidera el segment pime a Iberia. Audax va començar a cotitzar al mercat secundari espanyol el 2003, i el 2007 va fer el salt al mercat continu, en què va passar a formar part de l'índex IBEX SMALL CAP ® el març de 2020. Actualment, la seva capitalització borsària supera els 600 milions de euros, i compta amb un equip de més de 800 professionals.

Per a més informació, visiteu www.audaxrenovables.com
 

phone-handsetcrosschevron-down