MENU
Menu

Audax Renovables i eCONEQ s'uneixen per fomentar i instal·lar carregadors per a vehicles elèctrics a tot el territori nacional

Audax Renovables, grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% d'origen renovable i gas a clients de 7 països, i eCONEQ, especialistes en solucions i infraestructures de recàrrega per a vehicle elèctric, han signat un acord per fomentar els punts de recàrrega de vehicles elèctrics per tot el territori nacional a tot tipus de clients: particulars, empreses i administracions públiques. 

La infraestructura de recàrrega és essencial per a la consolidació del vehicle elèctric a Espanya. Conscients d'això, eCONEQ i Audax Renovables han establert una aliança estratègica per impulsar el desplegament d'una vasta xarxa de punts de recàrrega per a vehicle elèctric entre els clients de la companyia energètica, ja siguin particulars, empreses o Administració Pública.

L?objectiu d?aquest acord és acostar la mobilitat elèctrica per tot el panorama nacional. El continu increment del nombre de vehicles elèctrics circulant per les carreteres espanyoles, l'augment del quilometratge recorregut i les noves normatives governamentals al voltant de l'electromobilitat han permès que un colós de la indústria energètica renovable europea com Audax Renovables confiï a eCONEQ per a la instal·lació de punts de recàrrega entre els clients. 

A través d'aquest acord eCONEQ es compromet a oferir els seus serveis de solucions i infraestructures de recàrrega, així com l'assessorament, la instal·lació i l'assistència a tots aquells clients d'Audax Renovables que ho requereixin.

Sobre Audax Renovables

Fundat a l'any 2000, Audax Renovables és un grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% d'origen renovable i gas a clients de set països europeus. Actualment, compta amb una cartera de parcs eòlics i fotovoltaics a Espanya, Portugal, Itàlia, França, Polònia i Panamà en operació, en construcció i en diferents fases de desenvolupament que puja a 2.536 MW. En la seva activitat de comercialització, el grup presidit per José Elías Navarro proveeix d'energia renovable i gas més de 518 mil clients a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, i lidera el segment pime a Espanya. Audax va començar a cotitzar al mercat secundari espanyol el 2003, i el 2007 va fer el salt al mercat continu, en què va passar a formar part de l'índex IBEX SMALL CAP ® el març del 2020. El 2021 la seva facturació va arribar als 1.690 milions d'euros , i compta amb un equip de més de 800 professionals.
Per a més informació, visiteu www.audaxrenovables.com / www.audaxrenovables.es.

Sobre eCONEQ
Tota instal·lació d'un punt de recàrrega per a vehicle elèctric ja sigui un particular, empresa o administració pública, està subjecta a la normativa vigent per avalar la seguretat de funcionament de la pròpia instal·lació.

A eCONEQ, com a especialistes en solucions i infraestructures de recàrrega que som, oferim als nostres clients les millors solucions del mercat, amb un servei personalitzat que ens permet avaluar les necessitats de l'usuari final per oferir-li -amb totes les garanties i complint totes les normatives vigents - la millor solució de recàrrega que s'adapti millor a l'usuari final.

eCONEQ és un referent nacional en solució i instal·lació de punts de recàrrega per a vehicle elèctric i, des que comencem a apostar per la mobilitat elèctrica, ens hem involucrat per ampliar la xarxa pública i privada de punts de recàrrega del panorama nacional.

Des d'eCONEQ instal·lem punts de recàrrega intel·ligents per a garatges particulars o comunitaris, empreses, Administració Pública… I és que tots els nostres carregadors són compatibles amb les principals marques de vehicles, ja siguin cotxe elèctric, moto elèctrica, cotxe híbrid endollable, furgoneta elèctrica, camió elèctric …

phone-handsetcrosschevron-down