MENU
Menu

Audax Renovables i Fundació Badalona Capaç signen un acord per fomentar la inserció de persones amb discapacitat

El vicepresident d'Audax Renovables, Eduard Romeu Barceló, i la presidenta de la Fundació Badalona Capaç, Maite Arqué Ferrer, han signat un acord de col·laboració entre les dues entitats. A l'acte també hi han assistit Rosa González, Directora Corporativa d'Audax Renovables i Montse Cañizares, Directora de la Fundació Badalona Capaç.

El vicepresident d'Audax Renovables, Eduard Romeu Barceló, i la presidenta de la Fundació Badalona Capaç, Maite Arqué Ferrer, han signat el 17 de maig, a les oficines d'Audax situades a Badalona, un conveni marc de col·laboració pel qual les dues entitats es comprometen a desenvolupar accions conjuntes per potenciar el desenvolupament personal, social i laboral de persones amb discapacitat. Audax Renovables ha volgut potenciar el compromís social amb les persones especialment vulnerables en aquest complicat context de crisi sanitària i social.

La Fundació Badalona Capaç centra la seva activitat, des de fa més de 24 anys, a vetllar per la qualitat de vida i la inserció de les persones amb discapacitat, especialment intel·lectual, i la seva missió se centra en l'acompanyament d'aquestes persones. A la Fundació treballen per generar benestar i oportunitats, per la inclusió social, pels drets i la igualtat doportunitats en persones amb discapacitat. A més, fan tasques de sensibilització al conjunt de la població.

Gràcies a aquest conveni, Audax Renovables ajudarà a difondre la tasca de la Fundació a través de les vies de comunicació. L'objectiu d'Audax Renovables és poder oferir feina, ja sigui a les oficines de Badalona com a altres empreses del grup Audax, a persones de la Fundació Capaç que es troben en situacions socialment vulnerables i que aquesta ocupació els aporti autonomia, realització personal i normalització social.  

Aquest acord també inclou suport i assessorament per part d'Audax per millorar l'eficiència energètica de la Fundació, valorant les opcions més adequades d'autoconsum i eficiència per reduir els costos energètics utilitzant electricitat 100% renovable. Així mateix, es preveu la posada en marxa d'un programa de donació d'equips informàtics per millorar la digitalització i l'accés a les noves tecnologies de la Fundació. La signatura d'aquest conveni està alineada amb la visió i els valors d'Audax Renovables d'ajudar a transformar la societat i donar suport a associacions que treballen per millorar l'entorn social i mediambiental. 

A Audax Renovables s'aposta per incloure a l'equip persones amb competències i habilitats diferents, cosa que aporta un grandíssim valor. Aquesta diversitat és el que ajuda les empreses a continuar avançant, apostant per models inclusius que fomenten la creativitat i la pluralitat i que promouen la innovació i el creixement en l'entorn actual canviant en què vivim.  

Ambdues institucions inicien aquesta col·laboració amb molta il·lusió, esperant aconseguir grans èxits que permetin estendre i refermar aquest conveni durant molts anys. 

Sobre Audax Renovables 
 
El Grup és el resultat de la fusió per absorció entre Audax Renovables, SA i la seva matriu, Audax Energía, SA, que dóna lloc a un grup energètic integral amb generació 100% renovable.

Audax centra les seves activitats en la generació denergia 100% renovable, així com en el subministrament delectricitat 100% renovable i gas.
 
Fundada l'any 2000, l'any 2003 Audax Renovables comença a cotitzar al mercat secundari de la Borsa de Barcelona i l'any 2007 s'inclou la seva cotització al SIBE de la borsa de Madrid. Actualment, cotitza al Mercat Continu espanyol sota la denominació (ticker) ADX.MC, i s'ha incorporat a l'índex IBEX SMALL CAP® el 23 de març de 2020.

Som el Grup energètic líder en el segment PIME a Espanya, garantint un subministrament eficient de l'energia comercialitzada a través d'un procés d'integració vertical amb l'activitat de generació renovable, amb una sòlida posició financera, i preparat per encapçalar la transició energètica mercat europeu.
 
El Grup gestiona una cartera de projectes de generació en operació de 91 MW a parcs eòlics a Espanya, França i Polònia, i 15 MWp fotovoltaics a Espanya. Addicionalment, té 66 MW eòlics en construcció a Panamà. Així mateix, compta amb una cartera de projectes fotovoltaics en construcció de 115 MWp i compta amb un portfoli fotovoltaic de 2.277 MW en diferents fases de desenvolupament ubicat a Espanya, Portugal i Itàlia. 

Audax Renovables, en la seva activitat de comercialització d'electricitat 100% renovable i gas, és present a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, sumant més de 540 mil clients.

Per a més informació visiteu www.audaxrenovables.com / www.audaxrenovables.es
 

phone-handsetcrosschevron-down