MENU
Menu

Audax Renovables i HORECA Cadis signen un conveni de col·laboració

Les empreses d'hostaleria afiliades a la Federació HORECA CADIS disposaran de diversos serveis d'assessoria energètica per estalviar en els costos energètics amb energia 100% renovable

La Federació provincial d'empresaris d'hostaleria HORECA Cadis, conscients de la importància que té l'energia elèctrica al sector de l'hostaleria, ha signat un conveni de col·laboració amb Audax Renovables, el grup energètic integral amb generació 100% renovable, amb l'objectiu de millorar l'eficàcia en el consum energètic de les seves empreses afiliades, oferint energia 100% verda, neta i respectuosa amb el medi ambient. 

Audax Renovables és una de les principals companyies del sector energètic nacional, líder al segment PIME a Espanya. Les seves activitats principals se centren en generació i comercialització delectricitat 100% renovable i gas. Una companyia en creixement que és present a 9 països (Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda, Hongria, França i Panamà), amb més de 575 mil clients i 15 TWh subministrats el 2020.

El conveni ha estat acordat per Antonio de María (President de la Federació), José Morales (Assessor energètic de la Federació), Jorge Pérez (Key Account Manager d'Audax Renovables) i David Busquets (Director Comercial d'Audax Renovables).

Gràcies a aquest conveni els socis de la Federació HORECA CADIS podran contractar energia 100% renovable, realitzar la revisió de les seves tarifes energètiques i modalitat de contractació del subministrament actual, disposar de telemesura i control de consum elèctric, optimitzar les potències contractades i la compensació automàtica d'energies reactives i reduccions de consums. També podran realitzar canvis de titular i potència sense cost (llevat dels regulats o establerts per la Distribuïdora), disposar de facilitats per a la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics a les seves instal·lacions i accedir a la instal·lació d'autoconsum fotovoltaic amb què podran generar la seva pròpia energia 100% verd i estalviar a la factura elèctrica. 

Aquelles empreses, pimes i autònoms socis d'HORECA CADIS interessats en els beneficis d'aquest nou conveni poden sol·licitar informació a www.canalhorecacadiz.es o escrivint a energia@canalhorecacadiz.es.

Sobre Audax Renovables 
 
El Grup és el resultat de la fusió per absorció entre Audax Renovables, SA i la seva matriu, Audax Energía, SA, que dóna lloc a un grup energètic integral amb generació 100% renovable.

Audax centra les seves activitats en la generació denergia 100% renovable, així com en el subministrament delectricitat 100% renovable i gas.
 
Fundada l'any 2000, l'any 2003 Audax Renovables comença a cotitzar al mercat secundari de la Borsa de Barcelona i l'any 2007 s'inclou la seva cotització al SIBE de la borsa de Madrid. Actualment, cotitza al Mercat Continu espanyol sota la denominació (ticker) ADX.MC, i s'ha incorporat a l'índex IBEX SMALL CAP® el 23 de març de 2020.

Som el Grup energètic líder en el segment PIME a Espanya, garantint un subministrament eficient de l'energia comercialitzada a través d'un procés d'integració vertical amb l'activitat de generació renovable, amb una sòlida posició financera, i preparat per encapçalar la transició energètica mercat europeu.
 
El Grup gestiona una cartera de projectes de generació en operació de 91 MW a parcs eòlics a Espanya, França i Polònia, i 15 MWp fotovoltaics a Espanya. Addicionalment, té en construcció 66 MW eòlics a Panamà així com 55 MWp en projectes fotovoltaics, sumant un total de 121 MW en construcció, i compta amb un portfoli fotovoltaic de 2.271 MWp en diferents fases de desenvolupament ubicat a Espanya, Portugal i Itàlia. 

Audax Renovables, en la seva activitat de comercialització d'electricitat 100% renovable i gas, és present a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, sumant més de 540 mil clients.

Per a més informació visiteu www.audaxrenovables.com / www.audaxrenovables.es
 

phone-handsetcrosschevron-down