MENU
Menu

Audax Renovables i Statkraft firmen el PPA més gran a llarg termini amb lliurament immediat a Espanya

Amb efecte immediat, Statkraft subministra a Audax Renovables 525 GWh d'electricitat anuals durant un període de deu anys i mig. El volum podria abastir 130.000 llars espanyoles amb energia verda durant un any complet. Audax Renovables l'utilitzarà per abastir les pimes i les llars espanyoles.

Statkraft subministrarà energia procedent de la cartera espanyola d'energia solar. Durant els darrers 15 mesos, Statkraft ha tancat diversos acords de compra d'energia tant per a projectes purament a mercat com per a projectes amb permís garantit/adjudicataris de licitació en subhastes espanyoles.

Amb aquest acord, Audax Renovables i Statkraft ajudaran Espanya a assolir els seus objectius climàtics per al 2020, és a dir, una quota del 20% d'energies renovables. Les petites i mitjanes empreses (PIME) representen un component clau en aquesta transició energètica.

"Aquest acord està en línia amb els nostres objectius estratègics d´obtenir l´energia més rendible a través de contractes PPA a llarg termini per impulsar el nostre creixement a nivell nacional i internacional. El PPA amb Statkraft ens permetrà oferir condicions altament competitives i consolidar-nos com el proveïdor independent líder de petites i mitjanes empreses a Espanya", afirma José Elías, fundador i president d'Audax Renovables.

"Els PPA renovables són una part important de l'estratègia de Statkraft per desenvolupar les seves activitats de mercat a Espanya. El contracte amb Audax Renovables reforça la nostra posició com a líders en aquest negoci. Estem orgullosos de poder respondre amb confiança al creixent interès de la indústria espanyola i portuguesa per les energies renovables", afirma Hallvard Granheim, Vicepresident Executiu de Mercats i TI de Statkraft.

Sobre Audax Renovables: 

Audax Renovables és el resultat de la fusió entre Audax Renovables i la seva societat matriu, Audax Energía, que va donar lloc a un grup energètic les activitats del qual se centren en el subministrament d'electricitat i gas, així com en la producció d'energia 100% renovable. Audax és present a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda, França i Panamà amb més de 500 empleats. L'any 2022, l'empresa s'ha fixat l'objectiu d'augmentar la cartera de clients de 305.000 a 500.000 i un subministrament total d'energia de 15 TWh. A més, Audax preveu més de 1.500 milions d'euros en ingressos i triplica l'EBITDA actual de 53 milions d'euros. La qualificació de valoració BBB- facilita l'accés al finançament de projectes i estableix el Grup Audax com un soci òptim per a nous PPAs. Això situa Audax en la posició ideal per a la subscripció de PPAs amb productors independents.

Sobre Statkraft:

Statkraft és una empresa líder en energia hidroelèctrica a nivell internacional i és el generador d'energia renovable més gran d'Europa. El Grup produeix energia hidroelèctrica, eòlica, solar i de gas natural i subministra calefacció urbana. Statkraft és una companyia global d'operacions a mercats d'energia. Statkraft té 3.600 empleats a 16 països.
Com a proveïdor líder de PPAs, Statkraft està unint els productors d'electricitat paneuropeus amb les empreses comercialitzadores i les indústries i desenvolupa nous conceptes que afegeixen valor a les dues parts. Els clients es beneficien de dècades dexperiència en el subministrament denergia renovable a preus predictibles i competitius a llarg termini. Amb una cartera d'aproximadament 18.500 MW, Statkraft és un dels gestors d'actius renovables més grans per compte de tercers a Europa. L'empresa és propietat del Govern de Noruega i té una qualificació creditícia A-.
Contacte de

 

phone-handsetcrosschevron-down