MENU
Menu

Audax Renovables inicia la construcció de 22 MWp del seu portfoli solar de generació

28 DE DESEMBRE DEL 2022.– Audax Renovables (ADX.MC), grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% renovable i gas a clients de 7 països, ha anunciat l'inici de la construcció de quatre projectes fotovoltaics localitzats al municipi de Cabanillas del Campo, a la província de Guadalajara, que sumaran una potència total de 21,87 MWp.

En línia amb la seva estratègia de continuar impulsant la seva activitat de generació a través dels diferents projectes que formen el seu foli, Audax té previst invertir en la seva construcció aproximadament 16 milions d'euros.

El projecte comptarà amb 39.489 mòduls de 550 Wp amb seguidor a 1 eix categoria Tier-1, cosa que permetrà generar 40,5 GWh/any, l'equivalent al consum energètic de gairebé 11.500 llars i al voltant de 36.000 persones. La seva aposta per l'energia neta evitarà l'emissió a l'atmosfera de 8.250 tones de CO2 a l'any.

Aquesta instal·lació es connectarà a la Subestació de Cabanillas del Campo i amb una línia d'evacuació pròpia de poc més de 5 quilòmetres, estimant que el període de construcció sigui d'aproximadament 1 any ja que preveu una parada biològica per al període de març a juny. La companyia assegura l'acompanyament de les obres amb contractistes de primer nivell que compleixen alts estàndards de qualitat sota la modalitat de contracte EPC (clau en mà).

Per a la construcció dels projectes referits, el Grup es troba en una fase molt avançada en les negociacions per a la consecució del finançament adequat. Finançament que serà sense recurs, seguint la mateixa estructura que en altres projectes anteriors de la cartera de generació.

Audax compta actualment amb 226 MW de potència ja instal·lada i 19,2 MWp en fase de posada en marxa, relativa als projectes fotovoltaics de La Miranda i Zaratán 1 i 2.

Aquests projectes s'emmarquen en la decidida aposta i estratègia del Grup Audax d'augmentar la seva cartera de generació 100% renovable incrementant el seu portfoli de cartera de generació, ja sigui mitjançant creixement orgànic o mitjançant el tancament d'acords de compra, amb l'objectiu de subministrar-los clients energia d'origen renovable produïda a les seves pròpies plantes.

Per a més informació:

Roman

Ginés Cañabate
g.canabate@romanrm.com | (+34) 649 214 470

Patricia González
p.gonzalez@romanrm.com | (+34) 915 915 500

Sobre Audax Renovables

Fundat l'any 2000, Audax Renovables és un grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% renovable i gas a clients de set països europeus. Actualment, compta amb una cartera de parcs eòlics i fotovoltaics a Espanya, Portugal, Itàlia, França, Polònia i Panamà en operació, en construcció i en diferents fases de desenvolupament que puja a 2.536 MW. En la seva activitat de comercialització, el grup presidit per José Elías Navarro proveeix d'energia renovable i gas més de 396 mil clients a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, i lidera el segment pime a Espanya. Audax va començar a cotitzar al mercat secundari espanyol el 2003, i el 2007 va fer el salt al mercat continu, en què va passar a formar part de l'índex IBEX SMALL CAP ® el març del 2020. En els 9 primers mesos del 2022 la seva facturació va assolir 2.033 milions d'euros, i compta amb un equip de més de 800 professionals

phone-handsetcrosschevron-down