MENU
Menu

Audax Renovables inicia les obres del seu projecte El Toconal

La societat obté l'autorització administrativa i de construcció del Toconal, cosa que permet iniciar la construcció immediatament.

Audax Renovables (ADX.MC), el grup energètic integral amb generació 100% renovable, segueix impulsant la seva activitat de generació a través dels diferents projectes de generació que formen el seu portfoli. 

Seguint amb el compromís de mantenir informat el mercat permanentment sobre els avenços de l'estat dels projectes incorporats en un exercici de transparència continuat, i en relació amb el projecte El Toconal, situat a la localitat de Los Navalmorales (província de Toledo) amb una potència de 5 MWp, la Societat es congratula a comunicar lobtenció de lautorització administrativa prèvia i de construcció per part de les autoritats competents.

Un cop ja obtinguda la llicència d'obres, la Societat té previst iniciar la construcció la setmana que ve, assegurant-ne l'acompanyament amb contractistes de primer nivell que compleixen amb alts estàndards de qualitat, sota la modalitat EPC (clau en mà).

Amb aquesta autorització per a la construcció del referit projecte, Audax Renovables té actualment en construcció 55 MWp en projectes fotovoltaics més els 66 MW eòlics a Panamà en què participa en un 30% i en què ja s'han hissat 5 de les 20 turbines que ho conformen.

Com és habitual, i al llarg de les properes setmanes, el Grup continuarà informant puntualment el mercat sobre l'evolució en els avenços dels projectes que formen la seva cartera, per tal de mantenir permanentment informat el mercat i els seus inversors.

Aquests projectes segueixen emmarcats dins de la decidida aposta i estratègia del Grup Audax Renovables d'augmentar la seva cartera de generació 100% renovable, estant centrat a incrementar el portfoli de cartera de generació ja sigui mitjançant creixement orgànic o mitjançant el tancament d'acords de compra, amb el objectiu de subministrar als seus clients energia d'origen renovable produïda a les seves pròpies plantes.

Sobre Audax Renovables 
 
El Grup és el resultat de la fusió per absorció entre Audax Renovables, SA i la seva matriu, Audax Energía, SA, que dóna lloc a un grup energètic integral amb generació 100% renovable.

Audax centra les seves activitats en la generació denergia 100% renovable, així com en el subministrament delectricitat 100% renovable i gas.
 
Fundada l'any 2000, l'any 2003 Audax Renovables comença a cotitzar al mercat secundari de la Borsa de Barcelona i l'any 2007 s'inclou la seva cotització al SIBE de la borsa de Madrid. Actualment, cotitza al Mercat Continu espanyol sota la denominació (ticker) ADX.MC, i s'ha incorporat a l'índex IBEX SMALL CAP® el 23 de març de 2020.

Som el Grup energètic líder en el segment PIME a Espanya, garantint un subministrament eficient de l'energia comercialitzada a través d'un procés d'integració vertical amb l'activitat de generació renovable, amb una sòlida posició financera, i preparat per encapçalar la transició energètica mercat europeu.
 
El Grup gestiona una cartera de projectes de generació en operació de 91 MW a parcs eòlics a Espanya, França i Polònia, i 15 MWp fotovoltaics a Espanya. Addicionalment, té en construcció 66 MW eòlics a Panamà així com 55 MWp en projectes fotovoltaics, sumant un total de 121 MW en construcció, i compta amb un portfoli fotovoltaic de 2.271 MWp en diferents fases de desenvolupament ubicat a Espanya, Portugal i Itàlia. 

Audax Renovables, en la seva activitat de comercialització d'electricitat 100% renovable i gas, és present a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, sumant més de 540 mil clients.

Per a més informació visiteu www.audaxrenovables.com / www.audaxrenovables.es
 

phone-handsetcrosschevron-down