MENU
Menu

Audax Renovables inverteix 4,3 milions d'euros en la construcció d'un nou projecte fotovoltaic a Fontanar, Guadalajara

La Miranda comptarà amb una potència total de 6,87 MWp i es connectarà a la Subestació de Fontanar amb una línia d'evacuació pròpia de poc més de 700 metres, estimant que el període de construcció sigui d'aproximadament 6 mesos.

Audax Renovables (ADX.MC), grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% renovable i gas amb presència a 9 països, inicia la construcció del seu projecte fotovoltaic, La Miranda, localitzat al municipi de Fontanar, a la província de Guadalajara, que disposarà d'una potència total de 6,87 MWp. A l'esmentat municipi, el Grup ja va construir la seva primera planta fotovoltaica, Cañamares, l'exercici 2020, la qual es troba a ple funcionament i amb un rendiment per sobre del que s'esperava.  

En línia amb la seva estratègia de continuar impulsant la seva activitat de generació a través dels diferents projectes que formen el seu portfoli, Audax té previst invertir en la construcció del projecte de La Miranda aproximadament de 4,3 milions d'euros.

El projecte comptarà amb 12.490 mòduls de 550 Wp amb seguidor a 1 eix categoria Tier-1, cosa que permetrà generar 12,2 GWh/any, l'equivalent al consum energètic de gairebé 3.500 llars i al voltant de 11.000 persones. La seva aposta per l'energia neta evitarà l'emissió a l'atmosfera de 2.500 tones de CO2 a l'any.

Aquesta instal·lació s'ha de connectar a la subestació de Fontanar amb una línia d'evacuació pròpia de poc més de 700 metres, i estimar que el període de construcció sigui d'aproximadament 6 mesos. La companyia s?assegura l?acompanyament de les obres amb contractistes de primer nivell que compleixen amb alts estàndards de qualitat.

Audax compta actualment amb 226 MW de potència ja instal·lada, un 150% més que el 2020 incloent-se en aquests 226 MW el projecte del parc eòlic Toabré, a Panamà que es troba produint en la seva fase final de proves.

Aquests projectes s'emmarquen en la decidida aposta i estratègia del Grup Audax d'augmentar la seva cartera de generació 100% renovable incrementant el seu portfoli de cartera de generació, ja sigui mitjançant creixement orgànic o mitjançant el tancament d'acords de compra, amb l'objectiu de subministrar-los clients energia d'origen renovable produïda a les seves pròpies plantes.

Sobre Audax Renovables

Fundat l'any 2000, Audax Renovables és un grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% renovable i gas a clients de set països europeus. Actualment, compta amb una cartera de parcs eòlics i fotovoltaics a Espanya, Portugal, Itàlia, França, Polònia i Panamà en operació, en construcció i en diferents fases de desenvolupament que puja a 2.536 MW. En la seva activitat de comercialització, el grup presidit per José Elías Navarro proveeix d'energia renovable i gas més de 518 mil clients a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, i lidera el segment pime a Espanya. Audax va començar a cotitzar al mercat secundari espanyol el 2003, i el 2007 va fer el salt al mercat continu, en què va passar a formar part de l'índex IBEX SMALL CAP ® el març del 2020. El 2021 la seva facturació va arribar als 1.690 milions d'euros , i compta amb un equip de més de 800 professionals.

Per a més informació, visiteu www.audaxrenovables.com.

phone-handsetcrosschevron-down