MENU
Menu

Audax Renovables inicia obres a Huelva

La planta fotovoltaica de Calañas, província de Huelva, de 4,48 MW produirà 7,754 GWh a l'any, cosa que equival al consum de 2.218 llars

Audax Renovables (ADX.MC), el grup energètic que integra els negocis de generació i comercialització d'electricitat 100% renovable i gas, segueix la seva estratègia d'impulsar sense parar els seus projectes de generació d'energia renovable, iniciant les obres de 4,48 MWp a la província de Huelva.

Amb data d'avui, Audax Renovables ha iniciat la construcció de 4,48 MWp nous a la planta fotovoltaica Calañas ubicada al municipi de Huelva del mateix nom, i que comptaran amb la instal·lació d'aproximadament 13.560 panells solars, que produiran 7,754 GWh a l'any de energia, cosa que equival al consum anual de més de 2.218 llars.

El Grup continua impulsant la seva aposta per les instal·lacions de generació d'energia renovable, i aquesta planta és la primera que construeix a Huelva, amb una inversió total d'uns 2,5 milions d'euros.

Audax Renovables aposta des de fa anys pel desenvolupament de les energies renovables per aconseguir una transició energètica sostenible, en concordança amb el gir que impulsa la Unió Europea, i per continuar generant ocupació i creixement de qualitat. Fa tan sols unes setmanes que es van iniciar les obres d'altres projectes fotovoltaics a les províncies de Guadalajara i Toledo.

Per a la seva construcció, el Grup s'assegura el seu acompanyament amb contractistes de primer nivell que compleixen amb alts estàndards de qualitat, havent signat el contracte sota la modalitat EPC (clau en mà) amb ANDALUSA DE MUNTATGES ELÈCTRICS I TELEFÒNICS, SA (AMETEL SA).

La planta fotovoltaica al Municipi de Calañas, Huelva, que inicia avui la seva construcció, serà executada en part gràcies a la segona emissió de bons verds que va fer Audax Renovables fa pocs dies i que puja a un import de 200 milions d'euros. La resta es finançarà amb recursos propis.

Aquests projectes s'emmarquen dins l'estratègia del Grup Audax Renovables d'augmentar la seva cartera de generació 100% renovable, amb l'objectiu de subministrar als clients energia d'origen renovable produïda a les seves pròpies plantes.

phone-handsetcrosschevron-down