MENU
Menu

Audax Renovables llança una bateria virtual que permet als clients utilitzar els excedents d'energia per reduir l'import de la factura

 L'excedent d'energia provinent dels panells solars es converteix en euros que els clients d'Audax Renovables poden descomptar de les factures dels seus subministraments i poden compensar fins al 100% de l'import de la factura.

La bateria virtual permet bescanviar aquest excedent en el moment que desitgin, ja que no caduca.

El client sempre té el control dels seus excedents acumulats, així com dels diners que té disponible per bescanviar.

26 DE SETEMBRE DE 2023.– Audax Renovables (ADX.MC), grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% d'origen renovable i gas amb presència a 9 països, llança la bateria virtual, un producte que permet als seus clients tenir control i aprofitar l'excedent d'energia que produeixen els panells solars.

Aquest producte permet convertir en euros els excedents d'energia generats pels panells solars, acumulant-los a la bateria virtual i oferint al client flexibilitat per decidir quan, com i en quin subministrament que tingui contractat amb Audax Renovables els vol utilitzar per reduir la seva factura.

A diferència de la compensació tradicional d'excedents simplificada, amb la bateria virtual d'Audax és possible compensar fins al 100% de l'import de la factura, ja sigui de llum o de gas, podent deixar-la a 0€.

El seu funcionament és molt senzill ia més compta amb un apartat específic perquè el client el pugui manejar des del seu 'Àrea Client'. A través del portal del client, aquest pot veure un intuïtiu quadre de comandament des d'on gestionar tots els punts de subministraments actius, veure quants diners d'excedents tenen acumulats i decidir en quin subministrament i en quin període facturat compensar-los. A més, us permet consultar l'històric de quants excedents ha pogut acumular i per tant veure l'estalvi total obtingut gràcies a la bateria virtual.

Per només un petit cost mensual de gestió, els clients de Audax Renovables poden gaudir de la bateria virtual, un producte sense instal·lació, sense cost inicial i sense permanència. A més, els excedents acumulats a la bateria virtual no tenen caducitat, podent compensar-se en qualsevol moment, sempre que el client mantingui un subministrament actiu a Audax Renovables.

En paraules d'Óscar Santos, Director General d'Audax Renovables, “a Audax fem un pas més en la sostenibilitat i en l'ús conscient de l'energia, posant a disposició del client la gestió de l'energia que els seus panells solars ja han generat i donant-los la llibertat per descomptar-ne l'import en les properes factures. Així, ells mateixos poden decidir quan i com aprofitar l'energia ja generada, tenint la possibilitat no només d'escollir el moment de l'any en què poden alleugerir les factures i la quantia que volen descomptar, sinó també en el subministrament d'Audax Renovables, llum o gas, que tinguin donat d'alta on ho vulguin fer”.

La bateria virtual està disponible per a la contractació des de XX tant per a clients ja actius a Audax com per a noves contractacions. El seu únic requisit és tenir un punt de subministrament amb panells solars instal·lats per a autoconsum actiu a Audax Renovables i estar acollit al mecanisme de compensació simplificada.

Sobre Audax Renovables

Fundat a l'any 2000, Audax Renovables és un grup energètic espanyol integrat verticalment que genera 100 % energia d'origen renovable i subministra electricitat i gas a clients de 7 països europeus.

Actualment, compta amb una cartera de parcs eòlics i fotovoltaics a Espanya, Portugal, Itàlia, França, Polònia i Panamà en operació, construcció i en diferents fases de desenvolupament que supera 1GW. En la seva activitat de comercialització, el grup presidit per José Elías Navarro proveeix d'energia renovable i gas aproximadament 380.000 clients a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, i lidera el segment pime a Iberia. Audax va començar a cotitzar al mercat secundari espanyol el 2003, i el 2007 va fer el salt al mercat continu. Actualment, forma part de l'índex IBEX SMALL CAP ®. La capitalització borsària arriba als 500 milions d'euros, i compta amb un equip de 800 professionals.

Per a més informació:
Roman Ginés Cañabate
g.canabate@romanrm.com | (+34) 649 214 470
Patricia González p.gonzalez@romanrm.com | (+34) 915 915 500

phone-handsetcrosschevron-down