MENU
Menu

Audax Renovables posa en marxa les plantes fotovoltaiques Carolines I i II

Seguint amb la seva estratègia de focalització en l'activitat de generació, la companyia iniciarà, amb l'acta de posada en marxa obtinguda, les operacions de la planta fotovoltaica Carolines I i II a Castella-la Manxa

Audax Renovables (ADX.MC), el grup energètic integral amb generació 100% renovable, ha obtingut per part de la Delegació Provincial de Desenvolupament Sostenible de Guadalajara l'autorització d'explotació per a l'entrada en funcionament de les plantes fotovoltaiques Carolines I i II a la localitat del Casar, província de Guadalajara (Castella-la Manxa), amb una potència total de 10 MWp, iniciant a més l'abocament d'energia a la xarxa. 

Cal destacar que la planta fotovoltaica Cañamares a la localitat de Fontanar, província de Guadalajara (Castella la Manxa), amb una potència de 5 MWp, ja està operativa des de fa unes setmanes, incorporant així l'energia produïda a la xarxa i incrementant el portfoli del Grup daquelles plantes que ja es troben en funcionament.

Tant les plantes fotovoltaiques de Carolines I i II, com que el projecte de Cañamares, vendran l'energia sota contracte PPA a la seva empresa matriu, és a dir, Audax Renovables.

A causa de les condicions actuals provocades per la pandèmia de la COVID-19, alguns dels tràmits han patit algun retard davant de les diferents institucions. No obstant això, aquests retards han pogut ser solucionats, implicant la ja efectiva entrada en funcionament de les instal·lacions esmentades. 

Addicionalment, destacar que el Grup continua amb la construcció dels següents projectes:
- La Sarsuela I, II, III i IV, ubicades al Municipi toledà d'Escalonilla, amb una potència total de 20MWp.
- Les Alberizas I, II, III i IV ubicades al Municipi guadalajareño de Torija, amb una potència total de 20MWp.
- Calañas, projecte situat a la localitat de Huelva del mateix nom, amb una potència de 4,48MWp. 
- Els Arenals, situat a la localitat de Polán, Toledo, amb una potència de 5 MWp.

La construcció dels projectes anteriorment esmentats transcorre amb plena normalitat, i el Grup espera que es finalitzin i entrin en funcionament en aquest exercici.

Tots els projectes esmentats anteriorment no han necessitat finançament de tercers, sinó que han estat finançats a través de les emissions de bons verds aconseguides pel Grup a finals de l'exercici anterior.

Al llarg de les properes setmanes, el Grup continuarà informant puntualment el mercat sobre l'evolució dels avenços dels projectes que formen la seva cartera, amb l'objectiu de mantenir permanentment informat el mercat i els seus inversors.

Aquests projectes segueixen emmarcats dins de l'estratègia del Grup Audax Renovables d'augmentar la seva cartera de generació 100% renovable, i per això està centrat en el tancament d'altres acords de compra amb l'objectiu de subministrar als clients energia d'origen renovable produïda en les pròpies plantes.

Sobre Audax Renovables 
 
El Grup és el resultat de la fusió per absorció entre Audax Renovables, SA i la seva matriu, Audax Energía, SA, que dóna lloc a un grup energètic integral amb generació 100% renovable.

Audax centra les seves activitats en la generació denergia 100% renovable, així com en el subministrament delectricitat 100% renovable i gas.
 
Fundada l'any 2000, l'any 2003 Audax Renovables comença a cotitzar al mercat secundari de la Borsa de Barcelona i l'any 2007 s'inclou la seva cotització al SIBE de la borsa de Madrid. Actualment, cotitza al Mercat Continu espanyol sota la denominació (ticker) ADX.MC, i s'ha incorporat a l'índex IBEX SMALL CAP® el 23 de març de 2020.

Som el Grup energètic líder en el segment PIME a Espanya, garantint un subministrament eficient de l'energia comercialitzada a través d'un procés d'integració vertical amb l'activitat de generació renovable, amb una sòlida posició financera, i preparat per encapçalar la transició energètica mercat europeu.
 
El Grup gestiona una cartera de projectes de generació en operació de 91 MW a parcs eòlics a Espanya, França i Polònia, i 15 MWp fotovoltaics a Espanya. Addicionalment, té en construcció 66 MW eòlics a Panamà així com 49 MWp en projectes fotovoltaics, sumant un total de 115 MW en construcció, i compta amb un portfoli fotovoltaic de 2.277 MWp en diferents fases de desenvolupament ubicat a Espanya, Portugal i Itàlia. 

Audax Renovables, en la seva activitat de comercialització d'electricitat 100% renovable i gas, és present a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, sumant més de 540 mil clients.

Per a més informació visiteu www.audaxrenovables.com / www.audaxrenovables.es

phone-handsetcrosschevron-down