MENU
Menu

Audax Renovables signa un acord estratègic amb Shell Energy Europe Limited per a la compra d'energia a Espanya

La multinacional britànica esdevindrà proveïdor exclusiu de gas i electricitat per al Grup Audax a Espanya, que es beneficiarà d'un subministrament d'energia després de firmar un acord de Market Access.

L'acord té un impacte immediat en el “working capital” (fons de maniobra) d'Audax, atorgant-li més facilitat d'accés al mercat i impulsant alhora els objectius compromesos en el seu pla estratègic.

1 de febrer de 2023. Audax Renovables (ADX.MC), grup energètic espanyol integrat verticalment que genera 100 % energia d'origen renovable i subministra electricitat i gas a clients de 7 països, ha signat un acord estratègic amb Shell Energy Europe Limited, companyia energètica de referència a nivell mundial, per proveir-lo d'electricitat i gas a Espanya. A través d'aquest acord, Audax assegura un subministrament d'electricitat i de gas competitiu, un avantatge estratègic per a un creixement sostenible i rendible.

L'acord assegura un millor accés per a Audax a posicions de futur que acudint directament al mercat majorista, i millorarà de manera immediata la posició de caixa d'Audax, alhora que impulsarà la seva competitivitat al mercat per oferir productes diferencials als seus clients. 

L'acord estratègic, que millora la competitivitat d'Audax al mercat espanyol, suposa també un nou impuls per a la consecució dels objectius del seu pla estratègic basat en la integració vertical de les activitats de generació i comercialització i en una sòlida posició financera.

Per a José Elías, president del grup Audax, aquesta aliança demostra el ferm compromís que la companyia manté amb els seus clients i accionistes per garantir un subministrament eficient de l'energia optimitzant la nostra gestió amb una meditada estratègia de control de costos i interessants oportunitats de creixement. L'operació, que té un efecte immediat en la nostra posició de tresoreria, ens brindarà alhora més avantatge competitiu en una conjuntura de mercat complexa i ens permetrà créixer de manera sostinguda sense preocupar-nos de les oscil·lacions de preu del mercat”.

Audax, que va tancar el tercer trimestre del 2022 amb més de 396.000 punts de subministrament, reforça així els seus plans de creixement a Espanya, situant-la en bona posició per augmentar la seva cartera de clients durant el proper exercici. 
Per al desenvolupament de l?operació, la companyia ha comptat amb l?assessorament de firmes de primer nivell com Garrigues i Alantra. 

Per a més informació:
Roman

Ginés Cañabate
g.canabate@romanrm.com | (+34) 649 214 470

Patricia González
p.gonzalez@romanrm.com | (+34) 602 251 600

Sobre Audax Renovables

Fundat a l'any 2000, Audax Renovables és un grup energètic espanyol integrat verticalment que genera 100 % energia d'origen renovable i subministra electricitat i gas a clients de 7 països europeus.

Actualment, compta amb una cartera de parcs eòlics i fotovoltaics a Espanya, Portugal, Itàlia, França, Polònia i Panamà en operació, construcció i en diferents fases de desenvolupament que supera els 2 GW. En la seva activitat de comercialització, el grup presidit per José Elías Navarro proveeix d'energia renovable i gas més de 396.000 clients a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, i lidera el segment pime a Iberia. Audax va començar a cotitzar al mercat secundari espanyol el 2003, i el 2007 va fer el salt al mercat continu, en què va passar a formar part de l'índex IBEX SMALL CAP ® el març de 2020. Actualment, la seva capitalització borsària supera els 600 milions de euros, i compta amb un equip de més de 800 professionals.
 

phone-handsetcrosschevron-down