MENU
Menu

Audax Renovables s'incorpora a l'índex de referència MSCI World Small Cap

Aquest indicador borsari està format per més de 4.000 empreses cotitzades de petita capitalització de 23 països que es caracteritzen pel bon exercici en matèria de liquiditat. 
La inclusió de la companyia en aquest índex es farà efectiva avui.

 

 

28 DE FEBRER 2023. Audax Renovables (ADX.MC), grup energètic espanyol integrat verticalment que genera 100 % energia d'origen renovable i subministra electricitat i gas a clients de 7 països, ha estat inclòs al MSCI World Small Cap, un índex de referència global que recull la representació dels valors de petita capitalització a 23 països d'economies desenvolupades. Format per més de 4.000 empreses cotitzades, l'índex cobreix aproximadament el 14% de la capitalització borsària ajustada al free float de cada país.
 
L'objectiu de l'índex, que es revisa trimestralment i basa la seva metodologia en els índexs Globals d'Inversió MSCI, és proporcionar una àmplia cobertura a les oportunitats d'inversió més rellevants, amb un èmfasi especial en matèria de liquiditat.
 
Per a José Elías, president del grup Audax, “aquesta inclusió en un índex de referència mundial com el MSCI representa un veritable recolzament a la gestió de tot l'equip d'Audax, que ha estat capaç de trobar solucions de negoci rendibles ia llarg termini per als seus clients i accionistes en un moment en què la conjuntura del mercat ho feia complex”.
 
La inclusió de la companyia a l'índex es farà efectiva a partir d'avui 28 de febrer.
phone-handsetcrosschevron-down