MENU
Menu

Audax Renovables subministrarà electricitat 100% verda a l'Ajuntament de Toledo

La cotitzada Audax Renovables, un dels principals operadors del sector energètic nacional, ha guanyat el concurs públic convocat per l'Ajuntament de Toledo per subministrar electricitat a 184 punts de subministrament de titularitat municipal. 

Audax Renovables ha estat la companyia energètica que ha presentat la millor oferta denergia 100% renovable i sha adjudicat en conseqüència la totalitat del contracte a mercat lliure. Es tracta d´un acord per subministrar més de 8.000.000 KWh d´electricitat 100% verd en un sol any, subministrament imprescindible perquè l´Ajuntament pugui desenvolupar la seva activitat. Si s'executa la pròrroga que considera el contracte, l'import subministrat rondaria els 2 milions d'euros. 

Audax Renovables ha adquirit el compromís de certificar tota l'energia lliurada a l'Ajuntament de Toledo com a energia d'origen 100% renovable, cosa que s'alinea amb el posicionament i l'estratègia del grup energètic.

El concurs públic ha tingut una molt alta concurrència, en haver-se presentat 8 companyies energètiques, entre les quals destaquen les majors energètiques espanyoles, Endesa, Iberdrola, Naturgy o Edp, però finalment ha estat Audax Renovables la que ha estat escollida guanyadora i serà la que subministrarà lelectricitat de lAjuntament. 

Audax Renovables, grup que centra la seva activitat en la generació i comercialització d'energia 100% renovable, fa temps que se situa com un dels operadors energètics més actius d'Espanya. Al gran volum d'electricitat comercialitzat grans consumidors del sector privat, se sumen contractes públics adjudicats recentment.
 

phone-handsetcrosschevron-down