MENU
Menu

Audax Renovables subministrarà electricitat 100% verda a Ibermutua

La cotitzada Audax Renovables, un dels principals operadors del sector energètic nacional, ha tancat un contracte amb Ibermutua, Mútua Col·laborada amb la Seguretat Social Nº274, per subministrar l'electricitat a la totalitat dels 116 centres assistencials. 

Ibermútua que és una Mútua d'àmbit nacional, va iniciar la seva gestió el 1926 i després de la integració de diverses Mútues d'àmbit provincial i regionals, avui dia una de les primeres mútues d'Espanya.

El contracte delectricitat 100% renovable tindrà una durada de 42 mesos i suposarà subministrar durant aquest període un total de 29.500.000 KWh.

L'acord incorpora la instal·lació per part d'Audax Renovables, de sistemes de generació d'energia elèctrica que permetin l'autoconsum a Ibermutua a partir d'energies renovables, per això s'instal·laran 30 KW de plaques solars fotovoltaiques repartits en instal·lacions situades sobre cobertes dels edificis de Ibermútua.

Audax Renovables, grup que centra la seva activitat en la generació i comercialització d'energia 100% renovable, fa temps que se situa com un dels operadors energètics més actius d'Espanya. Al gran volum d'electricitat comercialitzat grans consumidors del sector privat, se sumen contractes públics adjudicats recentment.

Sobre Audax Renovables 
 
El Grup és el resultat de la fusió per absorció entre Audax Renovables, SA i la seva matriu, Audax Energía, SA, que dóna lloc a un grup energètic integral amb generació 100% renovable.

Audax centra les seves activitats en la generació denergia 100% renovable, així com en el subministrament delectricitat 100% renovable i gas.
 
Fundada l'any 2000, l'any 2003 Audax Renovables comença a cotitzar al mercat secundari de la Borsa de Barcelona i l'any 2007 s'inclou la seva cotització al SIBE de la borsa de Madrid. Actualment, cotitza al Mercat Continu espanyol sota la denominació (ticker) ADX.MC, i s'ha incorporat a l'índex IBEX SMALL CAP® el 23 de març de 2020.

Som el Grup energètic líder en el segment PIME a Espanya, garantint un subministrament eficient de l'energia comercialitzada a través d'un procés d'integració vertical amb l'activitat de generació renovable, amb una sòlida posició financera, i preparat per encapçalar la transició energètica mercat europeu.
 
El Grup gestiona una cartera de projectes de generació en operació de 91 MW a parcs eòlics a Espanya, França i Polònia, i 15 MWp fotovoltaics a Espanya. Addicionalment, té 66 MW eòlics en construcció a Panamà. Així mateix, compta amb una cartera de projectes fotovoltaics en construcció de 115 MWp i compta amb un portfoli fotovoltaic de 2.277 MW en diferents fases de desenvolupament ubicat a Espanya, Portugal i Itàlia. 

Audax Renovables, en la seva activitat de comercialització d'electricitat 100% renovable i gas, és present a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, sumant més de 540 mil clients.

Per a més informació visiteu www.audaxrenovables.com / www.audaxrenovables.es
 

phone-handsetcrosschevron-down