MENU
Menu

Audax Renovables subministrarà 88 milions de KWh d'energia elèctrica d'origen 100% renovable a la Comunitat de Madrid

La suma dels més de 2.000 punts de subministrament que formen el contracte pujaria als 25 milions d'euros en un sol any.

Audax Renovables (ADX.MC), grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% renovable i gas a clients de 7 països europeus s'ha adjudicat el concurs públic convocat per la Comunitat de Madrid per subministrar electricitat a quatre dels dotze lots. El concurs té un període de durada d'un any amb inici l'1 de març del 2022 amb la possibilitat de prorrogar-se per 6 mesos addicionals. 

Audax Renovables ha estat la companyia energètica que ha presentat la millor proposta per als lots 9, 10, 11 i 12 i s'ha adjudicat en conseqüència el contracte a mercat lliure per a la totalitat de l'energia d'aquests lots. És un acord per subministrar més de 88 milions de KWh d'electricitat d'origen 100% renovable en un sol any. La suma dels més de 2.000 punts de subministrament que formen el contracte pujaria als 25 milions d'euros durant aquest període.

El subministrament denergia elèctrica és imprescindible perquè la Comunitat de Madrid pugui desenvolupar la seva activitat. Audax Renovables subministrarà electricitat d'origen 100% de renovable a la Conselleria d'Educació, a Universitats i Ciència, a la Conselleria de Sanitat, a la Conselleria de Família, Joventut i Política social, així com a altres punts de subministrament pertanyents a diverses conselleries de la Comunitat de Madrid.

El contracte s'ha adjudicat en la modalitat de preu fix, assegurant així la Comunitat de Madrid una estabilitat en el cost energètic per al període de lliurament i en la seva possible pròrroga en un moment d'alta volatilitat dels mercats energètics. 

Audax Renovables, grup que centra la seva activitat en la generació i comercialització d'energia 100% renovable, fa temps que se situa com un dels operadors energètics més actius d'Espanya, comercialitzat tant a grans consumidors del sector privat, administracions públiques, pimes, com a residencials.

Sobre Audax Renovables

Fundat l'any 2000, Audax Renovables és un grup energètic espanyol integrat verticalment que genera i subministra electricitat 100% renovable i gas a clients de set països europeus. Actualment, compta amb una cartera de parcs eòlics i fotovoltaics a Espanya, Portugal, Itàlia, França, Polònia i Panamà en operació, en construcció i en diferents fases de desenvolupament que puja a 2.536 MW. En la seva activitat de comercialització, el grup presidit per José Elías Navarro proveeix d'energia renovable i gas més de 518 mil clients a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, i lidera el segment pime a Espanya. Audax va començar a cotitzar al mercat secundari espanyol el 2003, i el 2007 va fer el salt al mercat continu, en què va passar a formar part de l'índex IBEX SMALL CAP ® el març del 2020. El 2021 la seva facturació va arribar als 1.690 milions d'euros , i compta amb un equip de més de 800 professionals.

Per a més informació, visiteu www.audaxrenovables.com 
 

phone-handsetcrosschevron-down