MENU
Menu

Audax Renovables subministrarà electricitat 100% renovable a l'Ajuntament d'Adeje

L'ajuntament d'Adeje (Santa Creu de Tenerife) gaudirà d'energia 100% verda gràcies a Audax

 

Audax Renovables (ADX.MC), el grup energètic que integra els negocis de generació i comercialització d'electricitat 100% renovable i comercialització de gas, ha guanyat el concurs públic convocat per l'Ajuntament d'Adeje per subministrar la totalitat de l'electricitat del municipi per un volum superior als 34.000.000 KWh/any.

El subministrament d'electricitat que provindrà de fonts 100% renovables s'iniciarà l'1 de maig del 2021, i tindrà una durada de 18 mesos i l'import del contracte serà superior als 5.000.000 d'euros. 

Al concurs han concorregut 7 companyies energètiques entre les quals destaquen Endesa, Iberdrola o Nexus, però ha estat Audax la més ben valorada en la seva proposta global i en conseqüència s'ha adjudicat el contracte reforçant així el seu posicionament en subministrament d'energia al sector públic.

L'Ajuntament d'Adeje és un important municipi de l'illa de Tenerife i compta amb la concentració principal d'hotels 5 estrelles d'Europa entre els quals destaca el que és considerat el millor hotel de luxe d'Espanya segons World Travel Awards.

Audax Renovables, grup que centra la seva activitat en la generació i comercialització d'energia 100% renovable, fa temps que se situa com un dels operadors energètics més actius d'Espanya. Al gran volum d'electricitat comercialitzat grans consumidors del sector privat, se sumen contractes públics adjudicats recentment.

Sobre Audax Renovables 
 
El Grup és el resultat de la fusió per absorció entre Audax Renovables, SA i la seva matriu, Audax Energía, SA, donant lloc a un grup energètic les activitats del qual se centren en la producció d'energia 100% renovable, així com en el subministrament d'electricitat 100% renovable i gas.
 
Fundada l'any 2000, l'any 2003 Audax Renovables comença a cotitzar al mercat secundari de la Borsa de Barcelona i l'any 2007 s'inclou la seva cotització al SIBE de la borsa de Madrid. Actualment, cotitza al Mercat Continu espanyol sota la denominació (ticker) ADX.MC, i s'ha incorporat a l'índex IBEX SMALL CAP® el 23 de març de 2020.

Som el Grup energètic líder en el segment PIME a Espanya, garantint un subministrament eficient de l'energia comercialitzada a través d'un procés d'integració vertical amb l'activitat de generació renovable, amb una sòlida posició financera, i preparat per encapçalar la transició energètica mercat europeu.
 
El Grup gestiona una cartera de projectes de generació en operació de 91 MW a parcs eòlics a Espanya, França i Polònia, i 15 MWp fotovoltaics a Espanya. Addicionalment, té 66 MW eòlics en construcció a Panamà. Així mateix, compta amb una cartera de projectes fotovoltaics en construcció de 44 MWp i compta amb un portfoli fotovoltaic de 2.282 MWp en diferents fases de desenvolupament ubicat a Espanya, Portugal i Itàlia. 

Audax Renovables, en la seva activitat de comercialització d'electricitat 100% renovable i gas, és present a Espanya, Portugal, Itàlia, Alemanya, Polònia, Holanda i Hongria, sumant més de 515 mil clients i 10,5 TWh subministrats el 2020.
Per a més informació visiteu www.audaxrenovables.com / www.audaxrenovables.es

phone-handsetcrosschevron-down