MENU
Menu

Audax Renovables tanca el primer trimestre

Audax Renovables, la filial de generació d'energia renovable del grup Audax, ha tancat el primer trimestre del 2018 amb un benefici d'1,6 milions d'euros, davant dels beneficis de 589 milers d'euros del mateix període de l'any anterior.
Al tancament del primer trimestre del 2018 l'import net de la xifra de negoci s'ha incrementat un 7%, fins a assolir els 9,2 milions d'euros. L'EBITDA puja a 6,4 milions d'euros, cosa que representa un increment del 14% respecte al mateix trimestre de l'any anterior.
Els principals fets que han contribuït a consolidar la millora dels resultats obtinguts durant el primer trimestre de l'exercici han estat:

De l'energia produïda per Audax Renovables aquest primer trimestre del 2018, el 75% s'ha generat a Espanya, mentre que França ha aportat el 7% i Polònia el 18% sobre el total. La producció dels parcs en aquest període ha arribat als 114,2 GWh davant dels 105,3 GWh del mateix període del 2017.
Per la seva banda, el deute financer net a tancament del període se situa en 110,1 milions d'euros, fet que suposa una reducció de 3,4 milions d'euros respecte al tancament de l'exercici 2017 i correspon a la pràctica totalitat al finançament de les plantes en modalitat project finance.
Així mateix, destacar que Audax Renovables, que participa juntament amb socis locals en el projecte del parc eòlic Toabré a Panamà, va comunicar el passat 10 de maig l'inici de les obres de construcció per a la primera fase de 66 MW de potència instal·lada del parc eòlic amb una inversió total de més de 150 milions de dòlars.
La millora de la competitivitat que s'havia proposat Audax Energía després de la presa de control continua donant fruits, enfortint així els plans de futur de la filial de generació renovable del grup energètic Audax.

phone-handsetcrosschevron-down